Diana Şoşoacă vrea să ajungă preşedintele României: „Dacă o cere poporul, ce să fac?” Ce sfat i-a dat ÎPS Teodosie

Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR, dar a rămas pe un val de popularitate care, speră ea, ar putea-o duce chiar la Cotroceni, în locul lui Klaus Iohannis.

30 apr. 2021, 09:26
Diana Şoşoacă vrea să ajungă preşedintele României: „Dacă o cere poporul, ce să fac?” Ce sfat i-a dat ÎPS Teodosie

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă a declarat, la emisiunea Legile Puterii, că poate n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul dat de arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie. Șoșoacă a mai precizat că tocmai rolul pe care și l-a asumat o face să meargă mai departe și că nu exclude nici posibilitatea de a candida la cea mai înaltă funcție în stat, la cea de președinte al țării.

„Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfințía Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în poltică: Acceptăți-i destinul de jertfă, îți spun că mi-a spus “acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea! Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici au făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament – N.R.) ne mai poți ajuta”, a afirmat Diana Şoşoacă.

Diana Şoşoacă face dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă şi un cuţit la gât”

Senatoarea a mai precizat că există planuri pentru constituirea unei noi formațiuni politice care să coaguleze cea mai mare parte a forțelor naționaliste, dar a evitat să dea detalii, pentru a-i ține departe pe adversari. Diana Șoșoacă a afirmat că, în actualu context, chiar dacă nu s-a gândit foarte profund, nu exclude posibilitatea de a candida la președinție.

„Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!”, a concluzionat senatoarea.

Senatoarea Diana Şoşoacă, un copil rebel şi cu spirit combativ: „Dacă te luai de vreun prieten de-ai mei, jar mâncai. Nu purtam bentiţă, umblam cu matricola ruptă şi cu sarafanul despicat în părţi”

Diana Şoşoacă a fost crescută de bunica ei, o femeie cu totul şi totul aparte, aşa cum a dezvăluit avocata. Mai mult, senatoare a explicat şi cum a pus punct primei căsnicii. „Mie nu-mi pare rău de nimic din viaţa mea. Când nu a mai existat iubire şi a existat trădare şi minciună, ne-am strâns mâna. Am rămas în relaţii bune cu fostul soţ.

Tatăl meu este foarte bolnav, este aproape 90% paralizat. Trăieşte ca un ascet şi se roagă foarte mult. Mama este medic ginecolog. Din cauza mea şi-a găsit cabinetul în stradă la spitalul în care lucra. Au scos-o în stradă şi i-au spus: «Mulţumeşte-i lu’ fiică-ta pentru lupta ei.»

Mama mea este foarte bolnavă la momentul acesta şi singurul loc în care poate să-şi facă tratamentul este în Franţa. ”, a declarat Diana Şoşoacă în interviul  EVZ Play.