EXCLUSIV! Diana Șoșoacă face publice manevrele lui Cîțu: „Își împart între ei terenurile. Sunt foarte multe lucruri la nelalocul lor”

Diana Șoșoacă a făcut declarații în exclusivitate, aceasta a vorbit despre procesele în care prim-ministrul Florin Cîțu este implicat.

27 mai 2021, 22:27
EXCLUSIV! Diana Șoșoacă face publice manevrele lui Cîțu: „Își împart între ei terenurile. Sunt foarte multe lucruri la nelalocul lor”

Diana Șoșoacă

a făcut declarații în exclusivitate în care a vorbit despre procesele în care Florin Cîțu este implicat. Șoșoacă a menționat metoda pe care o folosește premierul pentru a-și însuși niște terenuri.

„Știu de situația asta de foarte mulți ani. E am o investigație proprie,nu voi nimic încă publicității. În urmă cu o lună apărea pe portalul Instanțelor de judecată, pe lângă procesele lui Cîțu cu Romsilva, niște procese de partaj cu fratele său. Își împart între ei terenurile. Acum aceste date nu îmi mai apar pe portal. De câte ori vrei sa scapi să dai ceva înapoi instituțiilor statului inițiezi procese de partaj în familie. La nivel de Voineasa s-a retrocedat tot ce era acolo ilegal.”a menționat Șoșoacă pentru România TV.

Diana Șoșoacă: „Sunt foarte multe lucruri la nelocul lor”

„Dosarul, în care dnul. Cîțu este pârât alături de Mănăsoi Elena, iar reclamantul este Romsilva și pârât este Comisia de Aplicare a Fondului Funciar Voineasa și Statul român prin Ministerul Finanțelor Publice, a fost respins. Primul termen de judecata a fost în 2017. Cîțu este pârât iar Direcția l-a dat în judecată. Sunt foarte multe lucruri nelalocul lor. Se vede doar un pic de pădure, nu mai există copaci , nu s-a plantat nimic s-a inițiat o pârtie de schi cea mai modernă din Europa de care s-a ales praful. La Voineasa toate acele hoteluri care erau o bază turistică au fost lăsate în paragină. Cineva vrea ca aceste clădiri să se distruga ca să faca complexe de lux, iar chestia asta durează de 25 de ani.”, a declarat Diana Șoșoacă