Dică e pe făraş la FCSB, Becali are un favorit pentru înlocuirea lui. Reacţia antrenorului

Antrenorul de la FCSB, Nicolae Dică, are postul mai amenințat ca oricând, în urma eșecului suferit pe teren propriu împotriva Concordiei Chiajna, iar patronul Gigi Becali are deja un nume pregătit pentru a fi instalat pe banca liderului la zi din Liga 1. Tehnicianul este o mai veche cunoștință a roș-albaștrilor, unde a activat timp de 3 ani.

10 oct. 2018, 14:21
Dică e pe făraş la FCSB, Becali are un favorit pentru înlocuirea lui. Reacţia antrenorului

Mihai Teja (40 de ani) pregătește în acest moment revelația sezonului din Liga 1. Este pe podium cu Gaz Metan Mediaș, la un punct în spatele liderului FCSB și la egalitate de puncte (20) cu campioana en-titre, CFR Cluj.

Vehiculat drept principalul candidat la înlocuirea lui Nicolae Dică, Teja a negat că ar fi fost contactat de vreo persoană de la FCSB pentru propunerea postului.

Școlit la Coverciano, acolo unde a fost recomandat de Walter Zenga, Mihai Teja a stat 3 ani pe banca celor de la FCSB (2007-2010, pe când clubul încă se numea Steaua), ca secund în mandatele lui Marius Lăcătuș, Dorinel Munteanu, Cristiano Bergodi și Mihai Stoichiță. Înaintea aventurii de la formația roș-albastră, colaborase cu Mircea Rednic la Vaslui și la Dinamo, ca antrenor secund și preparator fizic.

Din iunie 2018, Teja a fost instalat la Gaz Metan Mediaș, acolo unde l-a înlocuit pe bancă pe Cristian Pustai, trecut pe postul de director tehnic.