Dică şi Neaga, buni la Mioveni doar pentru a reface vestiarele

CS Mioveni este pe ultimul loc în Liga I, iar conducerea clubului a decis să taie în carne vie în pauza de iarnă, după ce înainte de începerea sezonului a adus mai mulţi jucători cu experienţă, dar şi cu pretenţii, care nu au reuşit însă să menţină echipa măcar pe linia de plutire.

RomaniaTV.net
02 ian. 2012, 21:33
Dică şi Neaga, buni la Mioveni doar pentru a reface vestiarele

Adrian Neaga şi Nicolae Dică se numără printre disponibilizaţii de la CS Mioveni. Ei au primit vestea chiar înainte de sărbători şi, evindent, nu le-a picat tocmai bine. Cu atât mai mult cu cât ei au contribuit cu banii lor la refacerea vestiarelor de la stadionul din Ştefăneşti, unde se antrenează echipa.

„Sunt dezamăgit de modul cum s-au comportat anumite persoane la Mioveni, având în vedere că, la început, eu nu luasem niciun ban de la club, dar în schimb am scos bani de la mine din buzunare ca să facem vestiarele de unde ne antrenăm”, a spus Nicolae Dică.

La câteva săptămâni după ce semnaseră cu CS Mioveni, Dică şi fostul său coleg de la Steaua, Adrian Neaga, au dat bani din buzunar pentru ca vestiarele de la stadionul din Ştefăneşti să fie renovate. Cei doi au cumpărat mobilier nou, instalaţii sanitare pentru sala de refacere, duş şi baie, au mărit încăperea unde ei şi coechipierii se schimbau şi au angajat o firmă pentru a pune gresie şi faianţă şi a vopsi vestiarul fără a avea pretenţia de a recupera banii de la club, şi într-un moment în care nu luaseră niciun salariu de la Mioveni, iar la 5 luni distanţă li s-au reziliat contractele.

Neaga şi Dică au jucat în majoritatea meciurilor Mioveniului din campionat, însă doar ultimul a reuşit să marcheze un gol, din penalty la Chiajna, tot lui încredinţându-i-se şi banderola de căpitan. Acum, după 18 etape, Dică crede că şansele fostei sale echipe de a se salva sunt aproape nule: „Şansele de salvare ale Mioveniului sunt minime, dar în fotbal niciodată nu se ştie. Eu le doresc baftă multă şi să realizeze ceeea ce şi-au propus pentru următoarele 6 luni. Cât am stat acolo, dacă echipa nu a avut realizări, nici eu nu am avut realizări”.