Dictatorii, în ipostaze amuzante, într-o reclamă pentru un lanţ fast-food VIDEO

2011 a fost un an nu tocmai bun pentru dictatori, iar acum un lanţ de fast-food din Africa de Sud a transformat prăbuşirea regimurilor într-o reclamă de tot hazul. Videoclipul realizat de NANDO parodiază figurile de tristă amintire ale lui Robert Mugabe, Moammar Gaddhafi, Idi Amin şi Pieter Botha în ipostaze care mai de care mai inspirate.

RomaniaTV.net
25 nov. 2011, 21:34
Dictatorii, în ipostaze amuzante, într-o reclamă pentru un lanţ fast-food VIDEO

Parodia începe cu ultimul dictator al Africii, Robert Mugabe, care pregăteşte un supeu de gală în palatul său. Uitând de evenimentele recente din Libia, el rezervă un loc pentru prietenul său, Gaddhafi. Pe aripile visului, Mugabe va avea parte de o retrospectivă a vechilor zile de glorie, în care îl împroaşcă pe Gaddhafi cu apă în grădina palatului, se joacă printre dunele de nisip cu Saddam Hussein, îl dă într-un balansoar pe ultimul preşedinte rasist al Africii de Sud, Pieter Botha, sau reface pe tanc celebra scenă din „Titanic” cu Idi Amin, fostul tiran al Ugandei, pe post de Kate Winslet.

Finalul videoclipului promoţional îl arată din nou pe Mugabe singur în palatul său. „De Sărbători, nimeni nu ar trebui să mănânce singur”, spune vocea din videoclip.