Die Welt, despre Udrea: „Călcând în străchini cu cizme lungi de piele”

Elena Udrea este din nou ironizată de presa internaţională pentru pictorialul sexy din revista Tabu. De data aceasta este vorba despre cotidianul german "Die Welt", cu un articol numit sugestiv ,,Călcând în străchini cu cizme lungi de piele“.

RomaniaTV.net
08 nov. 2011, 17:27
Die Welt, despre Udrea: „Călcând în străchini cu cizme lungi de piele”

După ce pictorialul Elenei Udrea a făcut furori în ţări precum Argentina, SUA şi China, iar britanicii au comentat fotografiile „îndrăzneţe” ale ministrului în publicaţia Daily Mail, acum a venit rândul nemţilor să se amuze pe seama incidentului.

Elena Udrea „schimbă afilierea de partid la fel de des ca garderoba ei de designer”, spun jurnaliştii germani în articolul din Die Welt. Aceştia o ironizează subtil pe „blondina” cu „cizme înalte din piele peste genunchi”, care pozează aşa cum o făcea Madonna pe vremuri, în faţa unui glob pământesc.

Articolul precizează ca Ministrul Turismului pozează în paginile revistei glossy în rolurile unor femei celebre: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy şi Margaret Thatcher.

Germanii nu au ratat ocazia să amintească şi de gafele ministrului, care „a declarat că Norvegia este membra UE” şi a făcut cadou femeilor sinistrate pantofi cu tocuri înalte.

VEZI GALERIA FOTO din TABU