Dieta Andreei Berecleanu. Prezentatoarea arată impecabil la 46 de ani: „Mănânc multe super şi ciorbe”

Dieta Andreei Berecleanu. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România şi a fost întotdeauna atentă la aspectul ei fizic. Pe lângă faptul că este mereu impecabilă, ştirista este atentă şi la kilogramele pe care le acumulează.

23 feb. 2022, 20:02
Dieta Andreei Berecleanu. Prezentatoarea arată impecabil la 46 de ani: „Mănânc multe super şi ciorbe”
Prezentatoarea arată impecabil la 46 de ani

Dieta Andreei Berecleanu. În urmă cu 10 ani, s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate la coloana vertebrală, iar medicii i-au spus imediat că trebuie să slăbească opt kilograme. Dacă nu făcea acest lucru, risca să rămână paralizată pe viață.

De atunci, Andreeea Berecleanu a schimbat câteva lucruri în stilul său de viaţă. A renunțat la dulciuri și consumă foarte multe ciorbe şi supe. Face și mișcare, mai exact înot, și are voie să alerge pe bandă în jur de 10 minute.

De asemenea, mai adaugă faptul că ultima sa masă este la ora 17.00. Dacă i se face foame după ora aceasta, mănâncă un iarut cu semințe.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu rupe tăcerea! Vedeta a explicat de ce a renunțat la Antena 1 pentru Prima TV

Dieta Andreei Berecleanu. Cum se menţine prezentatoarea

Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici nu aș putea, aș spune că viața mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice.

Am încredere tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ținut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într-o dietă care e de fapt un stil de viață. Dieta este un stil de viață.

Și anume, dacă se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să măncâm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos.

Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, a spus Andreea Berecleanu.