Andreea Berecleanu a dezvăluit cum a trecut fiica ei, Eva, peste despărțirea de Ștefan Manolache: „E foarte fericită cu alegerea făcută”

Fiica Andrei Berecleanu s-a despărțit recent de Ștefan Manolache. Prezentatoarea tv a dezvăluit cum a reușit Eva să depășească momentul și cum decurge viața ei acum.

12 ian. 2022, 11:18
Andreea Berecleanu a dezvăluit cum a trecut fiica ei, Eva, peste despărțirea de Ștefan Manolache: „E foarte fericită cu alegerea făcută”

Andreea Berecleanu a spus că fiica ei se simte foarte bine, își continuă studiile în Marea Britanie. Eva studiază pentru a avea o carieră în domeniul artei.

Eva, în vârstă de 21 de ani, a trecut repede peste despărțirea de Ștefan Manolache, iar acum se axează pe cariera ei.

„Acum se întoarce din nou la facultate în Anglia, ea e la design, e foarte fericită cu alegerea făcută. Asta a vrut, pe partea de artă, nu fashion, pe partea de artă – artă, visual design. Oricât de talentați ar fi, copiii nu știu încotro să se îndrepte în clasa a XII-a. Ea, pentru că a făcut ultimii ani de liceu la Londra, a fost la artă, a știut deja de acum 4 ani ce va urma, drumul a fost corect.

A dat un examen vocațional și a avut cinci direcții de artă, ceea ce era un rezultat foarte important, care ne-a făcut pe noi ca părinți să înțelegem că era foarte dotată. Și atunci am fost sfătuiți să mergem spre un liceu de artă, pentru că școala britanică la care era făcea în limitele normale artă, dar nu exclusiv. A vrut la un moment dat artă sau dramă, a mers cu ele în paralel, iar când a trebuit să aleagă pentru facultate, a ales arta. Drama însemna nu doar interpretare, ci și toată partea de scenografie, regie, dar a ales direcția cealaltă” , a declarat Andreea Berecleanu, pentru Playtech.ro.

Întrebată dacă fiica ei are de gând să se căsătorească în viitorul apropiat, Andreea Berecleanu a dat un răspuns clar: „Exclus! Nu are timp!”.

Eva Zăhărescu și Ștefan Manolache s-au despărțit după trei luni de relație. În vară cei doi păreau foarte îndrăgostiți, dar se pare că nu a fost ceva de lungă durată.

Ștefan Manolache avea renumele unui mare cuceritor. Bărbatul a avut mai multe relații cu femei celebre de la noi, printre care se numără Andreea Antonescu, Ioana Grama, dar și Silvia de la „Bravo! Ai stil” şi Calina, nepoata fostului premier Petre Roman. „Prințișorul taxiurilor”, așa cum este poreclit Ștefan Manolache în showbiz, a devenit tată în luna aprilie, însă a decis să se despartă de mama fetiței sale. Fostul iubit al Evei Zaharescu nu a rămas prea mult singur, pentru că acum se afișează cu o nouă domnișoară. Recent, Ștefan Manolache a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu noua cucerire, Andreea, o fostă concurentă la „Puterea Dragostei”.

Ce a spus Ștefan Manolache despre despărțirea de Eva

„Eva Zaharescu este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este însă că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită… Am avut și eu vârsta ei, am trecut și eu prin anumite experiențe, dar nu am putut rezona cu ea. Eram certat cu Eva Zaharescu când am văzut-o prima oară pe Andreea. Se cazase chiar la hotelul familiei mele din Iași, avea un eveniment, cânta. Am văzut-o la hotel, mi-a plăcut, m-am interesat puțin de ea, am aflat cine este și i-am scris pe Instagram. Apoi i-am cerut numărul de telefon și am vorbit, din nou”, a spus Ștefan Manolache pentru Fanatik.ro.

Citește și Fiica Andreei Berecleanu face ravagii în mediul online. Cum arată tânăra, stabilită în Marea Britanie

Citește și Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit. Fiica Andreei Bercleanu a petrecut singură de ziua ei!