Dieta care te ajută să slăbeşti cât timp dormi

Un reputat medic din SUA a creat o dieta care ne poate ajuta sa dam jos kilogramele nedorite in timpul somnului, fara a ne pune in pericol sanatatea.

20 mai 2014, 05:56
Dieta care te ajută să slăbeşti cât timp dormi

Medicul se numeste Caroline Apovian, de la Boston Medical Centre si a inventat o dieta care asigura pierderea a 3 kilograme in doar o saptamana.

Partea cea mai interesant este ca aceasta dieta nu presupune scoaterea din alimentatie a mancarurilor despre care se stie ca ingrasa, precum cartofii si pastele sau bauturile alcoolice.

Medicul mai sus mentionat a studiat timp de 25 de ani pentru a crea aceasta dieta, intitulata Overnight Diet si care presupune consumul a trei cocktailuri speciale pe parcursul unei saptamani. In afara de aceste cocktailuri, avem voie sa mancam absolut orice, fara sa ne confruntam astfel cu foamea caracteristica oricarei diete. Mai mult decat atat, doctorul sustine ca aceasta dieta asigura mentinerea masei musculare, spre deosebire de majoritatea dietelor in timpul carora pierdem si o mare cantitate din masa musculara corporala.

Dieta:

Intr-o singura zi din timpul saptamânii persoanele care o urmeaza trebuie sa consume trei cocktail-uri speciale, bogate în substante nutritive, fara niciun alt aliment.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro