DIETA care te scapa de 14 kilograme. Un nutriţionist celebru o recomandă

Kilogramele in plus iti dau mari batai de cap si nu este multumita de felul in care arati? Nu este cazul sa te panichezi! Exista o dieta minune care in doar 14 zile da rezultate incredibile.

07 mart. 2019, 09:02
DIETA care te scapa de 14 kilograme. Un nutriţionist celebru o recomandă

Iata cateva sfaturi utile si eficiente care te vor ajuta sa slabesti garantat dupa nastere, potrivit lyla.ro.

Fiona, un nutritionist celebru, constienta fiind de existenta unei game largi de diete pe piata, a descoperit ca 85% din femeile care urmeaza un regim alimentar se ingrasa la loc in mai putin de trei ani de la oprirea regimului.

Citeşte şi O vedetă de la noi a slăbit 50 de kilograme într-un an. Ce dietă a ţinut FOTO

Pe ce se bazeaza dieta propusa de Fiona

1. Calciu

Alimentele recomandate trebuie sa fie bogate in calciu. Somonul este un exemplu bun, iar acesta contine si uleiuri si grasimi sanatoase. Mai mult decat atat, acestia pot consuma si tofu, broccoli, fulgi de ovaz, iaurt natural, migdale – toate fiind alimente cu un continut de calciu ridicat.

2. Omega 3

Acizii grasi Omega 3 ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange, ceea ce duce la reducerea poftei de mancare. Alimentele bogate in Omega 3 recomandate pentru o astfel de dieta sunt avocado, nucile si nautul.

3. Carbohidrati fermentabili

Bogate in fibra, alimentele care contin carbohidranti fermentabili suprima senzatia de foame. Acesti carbohidrati fermentabili se gasesc in alimente precum sparanghelul, anghinarele si usturoiul.