Dieta cu albuş de ou: Cum te ajută proteinele pure să ai o siluetă de vis fără chin

Albuşurile de ou reprezintă o sursă de proteine (dar cu zero grăsimi), în timp ce gălbenuşul are vitamine, grăsimi şi amino-acizi esentiali. Proteinele care se regăsesc în albuşul de ou fac minuni pentru silueta ta, dezvoltându-ţi musculatura. În plus, ele te ajuta să arzi un număr mai mare de calorii, după ce faci sport.

03 nov. 2014, 09:26
Dieta cu albuş de ou: Cum te ajută proteinele pure să ai o siluetă de vis fără chin

Dieta cu albus de ou iti ofera doza zilnica de proteine sanatoase, care asigura pierderea in greutate si tonifierea rapida a trupului.

Cum sa introduci albusul de ou in alimentatia ta

Din fericire, albusul de ou este un aliment foarte versatil, si il vei putea folosi in retete diversificate si gustoase: omlete, sandwichuri sau salate. Cea mai simpla modalitate de a introduce albusul de ou in alimentatia ta este sa inlocuiesti fiecare ou intreg din retelele preferate cu doua albusuri. Astfel vei reduce colesterolul si caloriile din preparate.

Citeşte şi SĂNĂTATEA TA: Care sunt cele mai PERICULOASE diete

Micul dejun

Inlocuieste mezelurile de dimineata cu albusuri de ou sub forma de papara, cu ierburi proaspete si branza degresata. Consuma un sandwich cu albus de ou fiert sau o salata cu acest ingredient, dupa antrenamentul de la sala (60 – 80 de minute). Astfel vei intensifica sinteza proteinelor in muschi si vei obtine mai rapid forma fizica la care visezi.

Noile studii arata ca o omleta din albus de ou in fiecare dimineata ajuta digestia, contribuie la mentinerea senzatiei de satietate si te ajuta astfel sa slabesti.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.