Dieta cu APĂ: Cea mai simplă modalitate de a slăbi sănătos

Dieta cu apă ajută la eliminarea surplusului de greutate, dar şi la combaterea celulitei şi a constipaţiei şi, în plus, previne îmbătrânirea pielii.

RomaniaTV.net
09 ian. 2013, 11:45
Dieta cu APĂ: Cea mai simplă modalitate de a slăbi sănătos

Dieta de slăbire cu apă caldă presupune să bei în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, un pahar de 200 ml de apă caldă (la temperatura corpului) cu înghiţituri mici, timp de o săptămână.

În restul zilei, apa caldă se consumă înainte de micul-dejun, câte un pahar, şi încă unul înainte şi după orice gustare, inclusiv cina, scrie Garbo.ro. În cadrul acestei diete se mai recomandă consumul unei supe de legume, cel puţin o dată pe zi.

ATENŢIE! Respectaţi cele trei mese principale şi cele două gustări absolut necesare. De asemenea, evitaţi să luaţi cina după orele 21.

Citeşte şi Slăbeşte fără să ţii dietă. Vezi TRUCURI

Trebuie să ştiţi că apa scade pofta de mâncare. Deoarece nu se face distincţia între foame şi sete şi absenţa unei hidratări corespunzătoare poate să dea senzaţia de foame.

În timpul zilei, apa poate fi înlocuită cu ceaiuri neîndulcite, dar nu cu băuturi carbogazoase sau cafea, deoarece acestea au un efect deshidratant.

Citeşte şi Micul dejun care te ajută să slăbeşti