Dieta cu apa fiarta. Cel mai simplu mod de a scapa rapid de 5 kg. Mitul celor 2l de lichide

Pe langa faptul ca favorizeaza slabirea, consumul de apa fiarta elimina toxinele, imbunatateste circulatia sangelui, relaxeaza muschii stomacului.

25 feb. 2021, 13:34
Dieta cu apa fiarta. Cel mai simplu mod de a scapa rapid de 5 kg. Mitul celor 2l de lichide

Dieta cu apa fiarta are beneficii nu doar asupra siluetei, dar si asupra starii de sanatate in ansamblul ei. Pe parcursul celor 15 zile de dieta, poti scapa de aproximativ 5 kg, fara sa te infometezi.

Ba, mai mult, iti poti alege o zi din fiecare saptamana in care sa trisezi si sa consumi unul-doua alimente la care poftesti, iar acest lucru nu va compromite rezultatele dietei.

Beneficiile consumului de apa fiarta
Pe langa faptul ca favorizeaza slabirea, consumul de apa fiarta elimina toxinele, imbunatateste circulatia sangelui, relaxeaza muschii stomacului, ceea ce duce la eliminarea durerilor stomacale cauzate de un metabolism lent sau de o digestie defectuoasa. De asemenea, consumul de apa calda amelioreaza si durerile asociate menstruatiei si ajuta la buna functionare a rinichilor.

Cojile de ceapă, un remediu naturist excepţional pentru multe boli atunci când nu ajung la gunoi
Cum tii dieta cu apa fiarta
Apa pe care o vei consuma de-a lungul celor doua saptamani de dieta trebuie sa fie fiarta, apoi racita pana ajunge doar calduta.

In prima zi de dieta, bea un pahar cu apa fiarta pe stomacul gol, in a doua zi – doua pahare de apa si creste gradual numarul paharelor pana in cea de-a opta zi, apoi ia-o descrescator. In a noua zi, consuma sapte pahare de apa fiarta, in a zecea zi – sase pahare si tot asa pana ajungi in ziua 15, cand va trebui sa consumi doar un pahar de apa fiarta pe stomacul gol.

Pentru succesul dietei, este recomandat sa mananci carne doar o data, maximum de doua ori pe saptamana. Poti opta pentru piept de pui sau de curcan, carne de vita sau muschi de porc sau pentru peste, insa acestea trebuie preparate dietetic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Nutriţionistul Mihaela Bilic aruncă bomba: „Mierea îngraşă mai tare decât zahărul”
Reteta minune care imbunatateste metabolismul si te scapa de grasimi

Reteta minune. Apa este benefica pentru organism. Chiar daca multi oameni stiu ca trebuie sa bea cel putin doi litri de apa pe zi, potrivit unui studiu al Universitatii din Florida, 75% dintre cei chestionati erau deshidratati. Ceea ce inseamna ca nu consuma suficiente lichide.

Deshidratarea nu ar trebui privita cu usurinta intrucat poate cauza ameteala, slabiciune, gura uscata si oboseala. In cazuri extreme poate da palpitatii, confuzie si chiar pierderea cunostintei.

Nu bea doi litri de apa intr-un timp scurt, dupa care sa nu mai bei nimic.
Ar trebui sa consumi cantitatea de-alungul intregii zile. Cand incepi sa bei suficienta apa dupa ce ai fost deshidratat vei observa ca vei pierde si cateva kilograme. Este absolut normal. Ar trebui sa stii ca apa te ajuta sa te simti satul pentru o perioada mai lunga de timp. In plus, iti creste putin rata metabolica. Insa poti pierde mai multe kilograme printr-o infuzie cu apa care te ajuta sa scapi de grasimi. Iata cum sa prepari bautura.

Reteta minune. Se recomanda sa incepi cu o detoxifiere cu apa.
Ai nevoie de:

– 2 litri de apa

– o lamaie organica medie

– 12 frunze de menta organica

– o lingura de ghimbir organic

– un castravete organic mediu.

Instructiuni:

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.