Dieta cu borş de casă: Te scapă de kilogramele în plus şi ajută la detoxifiere. Învaţă să-l prepari

Stiai ca borsul pe care probabil il cunosti de la ciorbele bunicii, este un ajutor minunat in curele de slabire? Acest preparat este un tonic natural, iti furnizeaza o multime de vitamine, minerale, nutrienti si alte substante benefice organismului.

27 ian. 2015, 07:55
Dieta cu borş de casă: Te scapă de kilogramele în plus şi ajută la detoxifiere. Învaţă să-l prepari

Borsul de casa se obtine prin fermentarea naturala a taratelor de grau. Borsul din tarate contine ingrediente care imbunatatesc digestia, grabesc arderea grasimilor si eliminarea toxinelor din organism. Borsul de casa contine vitamine din complexul B, inclusiv vitamina B12 pe care de obicei o obtii din produsele de origine animala.

Mai mult decat atat, borsul de casa este foarte sarac in calorii, dar are o cantitate generoasa de calciu, ceea ce inseamna ca poti slabi rapid si fara prea mare efort. Din taratele de grau, borsul absoarbe fibre, proteine, magneziu, potasiu si proteine, care iti curata organismul de substantele nocive si in acelasi timp te ajuta sa pierzi cativa centimetri in talie.

CITESTE SI: Cura-minune de detoxifiere în doar 48 de ore, a lui Doctor Oz

Drojdia care contribuie la fermentarea taratelor este si ea benefica pentru silueta ta, deoarece contine enzime care descompun rapid mancarea consumata si iti detoxifica organismul de grasimile rele.

Citeste mai mult pe ele.ro