Dieta cu cafea verde te scapă de 8 kilograme: Află cum poţi pierde rapid în greutate

Oamenii de ştiinţă au descoperit o dietă minune, care te ajută să slăbeşti uşor şi rapid. Aceasta se bazează pe extractul de boabe de cafea verde.

RomaniaTV.net
22 mai 2014, 08:19
Dieta cu cafea verde te scapă de 8 kilograme: Află cum poţi pierde rapid în greutate

Astfel ca 400 mg de extract de boabe de cafea verde luate inainte cu 30 de minute de micul dejun, pranz sau cina timp de doua saptamani ajuta la pierderea a doua kilograme in doua saptamani.

8 kilograme, pierdute in 12 de saptamani

In cadrul unui studiu comandat de Applied Food Sciences Inc, oamenii de stiinta au urmarit, timp de 12 de saptamani, 16 adulti supraponderali carora li s-au administrat doze mici de extract de boabe de cafea verde (350 mg, de doua ori pe zi. Subiectii au fost, de asemenea, incurajati sa fie activi fizic, dar au fost recomandate si modificari dietetice.

Citeşte şi Cum te face mai frumoasă zaţul de cafea

Rezultatele au fost unele uimitoare, deoarece subiectii au reusit sa piarda in 12 saptamani 8 kilograme. Participantii nu au prezentat reactii adverse.

Extractul de boabe de cafea verde contine cofeina, un stimulent care ajuta la pierderea in greutate. Acesta are, de asemenea, un nivel ridicat de acid clorogenic, un antioxidant care ajuta la reducerea absorbtiei de grasimi si glucoza in intestin si la scaderea nivelului de insulina pentru a imbunatati functia metabolica.

Citeşte continuarea pe Ele.ro


loading...