Dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme: „Toată lumea mă întreabă cum am reuşit”

Dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme. După ce a născut-o pe fetiţe ei, vedeta a avut probleme cu greutatea, însă, cu un regim alimentar respectat cu stricteţe, a reuşit să redevină la silueta de dinainte.

08 feb. 2022, 18:42
Dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme: „Toată lumea mă întreabă cum am reuşit”
Dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme

Dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme. După ce a dat jos kilogramele în plus, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a dezvăluit metoda prin care a reușit să ajungă la formele de invidiat.

Aoleu, Doamne, toată lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești!

Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, dacă alăptezi, pentru că nu se depune.

Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente. Am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă„, spunea Cristina Șișcanu.

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, în lacrimi! Apel disperat făcut de soţia lui Mădălin Ionescu: „Ar putea fi salvat!”

Dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme

La micul dejun: 35 g cereale integrale +250 ml de lapte 1,5% grăsime/ 250 ml de iaurt, 2% grăsime/ 1-2 ouă + 1 avocado (sau o legumă) + 75 g de brânză (nu grasă) sau 100 g de ton in suc propriu/ 50 g carne fiartă sau o cutie de brânză cottage 2% grăsime + o leguma + 2 felii de pâine integrală/ 1-2 ouă și 1 avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă/ 100 g de ton în suc propriu.

Am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. Se bea: cafea cu lapte 1.5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă„, spunea ea.

Gustare 1 – maxim 200 g de fruct (nu struguri, nu banană)

La prânz: 150 g carne de pui sau de curcan sau de vita la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 g salata de crudități fără ulei/ 200 g de peste la grătar sau la cuptor fara ulei + 200g de legume (nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei SAU + 125 g orez sălbatic/ 300 ml ciorba/supa (să nu aibă cartofi și nu rădăuțeană) + 50 g de crutoane

Gustare 2 – ZERO (deoarece mai mancam ciocolatele indulcite cu extract din stevie)

La cină: Salata asortata cu 200 g de brânză light sau carne (fiarta sau grătar) sau peste (grătar sau la cuptor) bucatele +10-12 măsline + 125 g legume asortate/ 200 g de mămăligă + 125 g de brânză (nu grasă, de ex. telemea light)/ 135 g penne integrale + brânză rasă light (telemea sau mozarella)

„Varianta mea preferată„, a mai dezvăluit Cristina Șișcanu, pe site-ul ei cristinasiscanu.ro.