Dieta cu care Kirstie Alley a slăbit 20 kg. Consuma zilnic 1.300 calorii

Kirstie Alley este una dintre vedetele de la Hollywood căreia kilogramele i-au dat mari bătăi de cap de-a lungul timpului. A avut perioade în care, cu ajutorul unor diete personalizate foarte eficiente, a câştigat lupta cu kilogramele în plus, urmate de perioade în care devenea de nerecunoscut din pricina excesului de grăsime.

17 feb. 2022, 08:45
Dieta cu care Kirstie Alley a slăbit 20 kg. Consuma zilnic 1.300 calorii

Kirstie Alley a slăbit 20 kg. În anul 2015, actriţa din filmul „Uite cine vorbeşte” reuşea să slăbească peste 20 kg. Şi-a menţinut o lungă perioadă de timp formele de fotomodel cu ajutorul anumitor trucuri de la care nu a mai făcut rabat nici după ce şi-a atins greutatea propusă. În prezent, însă, actriţa se confruntă din nou cu probleme de greutate.

În 2008 am început să cresc în greutate și îmi spuneam că arăt bine și la 68 de kilograme, apoi la fel mi-am spus și la 70 de kilograme. Când am ajuns la 75 de kilograme, mă bucurăm că încă îmi mai vin hainele. Nimeni nu îmi spunea că sunt grasă și uite așa am ajuns încetul cu încetul la 104 kilograme„, povestea actrița într-un interviu acordat în urmă cu mai mulţi ani.

Dieta cu care Kirstie Alley a slăbit 20 kg

Întorcându-ne, însă, la dieta care a ajutat-o să scape de nu mai puţin de 20 kg, aceasta presupunea consumul de alimente bogate în nutrienţi şi în proteine de calitate care ajută la arderea grăsimilor. Totodată, vedeta de la Hollywood îşi administra anumite suplimente care favorizau creşterea nivelului de energie din corp. De asemenea, Alley făcea antrenamente de trei ori pe săptămână.

Citeste si Dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme: „Toată lumea mă întreabă cum am reuşit”

Actriţa consuma zilnic alimente al căror aport caloric nu depăşea 1.300 kcal. Cina nu a lua mai târziu de orele 19.00 Iată cum arăta meniul ei:

Mic dejun

64 g fulgi de ovăz, 64 g fructe de pădure, 2 linguriţe de seminţe de chia, 1 linguriţă de scorţişoară

suplimente de slăbit

Gustare

un smoothie proteic: 200 ml lapte de migdale, 1 cupă de pudră proteică cu vanilie, 1 banană îngheţată, bucăţi de ananas

Prânz

salată cu: amestec de frunze verzi, roşii cherry organice, castravete bio, ceapă, crutoane din grâu întreg, somon sălbatic

Gustare

un măr organic

2 linguriţe de unt de arahide fără zahăr adăugat

Cină

200g piept de pui cu un avocado feliat

113 g legume la abur cu ulei de cocos

Citeste si Fiica Kingăi Sebestyen a slăbit 60 kg: „De 40 kg am scăpat în primele patru luni”. Rivala Nicoletei Luciu are de ce să fie mândră: fiica ei îi calcă pe urme şi predă cursuri de kangoo jumps

Pentru a-şi menţine greutatea, Kirstie a apelat la dieta lui Jenny Craig, care presupune consumul alimentelor semipreparate.

Mă menţin cu ajutorul dietei Jenny Craig la care apelez o dată pe zi, iar în restul zilei consum ce vreau, dar am şi consultantul meu care mă urmăreşte în timpul dietei. Dacă mă simt rău, o sun şi-mi dă câteva sfaturi şi mă ajută cu câteva trucuri”, declarat actriţa.