Dieta cu care Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme: „Nu fac asta oricât mi-ar fi de greu”

Dieta cu care Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme. Soţia lui Ştefan Bănică Jr a acumulat destul de multe kilograme în timpul sarcinii, însă a reuşit să le dea jos după ce a născut, cu un regim alimentar destul de strict, dar şi multă mişcare.

23 iun. 2022, 12:50
Dieta cu care Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme: „Nu fac asta oricât mi-ar fi de greu”
Dieta cu care Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme

Dieta cu care Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme. În vârstă de 37 de ani, artista are un corp de invidiat şi spune că nu depune mare efort pentru a arăta astfel, dar a dezvăluit regimul cu care a slăbit. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a mărturisit că a reuşit să slăbească printr-o dietă alimentară strictă combinată cu sport.

Dieta cu care Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme

Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic şocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenţie de apă.  După ce am născut, kilogramele s-au dus aşa, uşor-uşor, fără să fac eforturi prea mari„, a declarat cântăreaţa, potrivit Csid.ro.

Artista a făcut şi pilates, pe lângă regimul alimentar, astfel a reuşit să ajungă la rezultatele dorite.  Cum arată o zi de regim?

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară.

Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). 

Mişcare: minim 35-40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu„, a spus Lavinia Pîrva.

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, replică răutăcioasă pentru Adela Popescu, în direct: „Ca să faci trei copii trebuie să ai curaj sau îți lipsește ceva”. Reacția neașteptată a prezentatoarei tv

Lavinia Pîrva vrea să se reprofileze

După ce şi-a deschis un magazin de haine online, cântăreaţa a uimit fanii când a declarat că vrea să activeze în televiziune. Până acum, nu a primit nicio propunere pe placul ei, dar speră că nu este timpul pierdut.

„Ai să fii surprinsă, dar nu am avut atât de multe propuneri încât să nu fiu capabilă să aleg una. Iar dacă au existat propuneri, unele nu mi s-au părut potrivite, şi atunci am fost nevoită să refuz. Da, cred că este momentul în care aş putea să fac ceva şi în televiziune, însă un lucru care să mă caracterizeze. Şi cred că sunt destule…

Trebuie doar producătorul care să simtă lucrurile acestea, să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect. Asta ţine de talentul producătorului. Eu cred că toate lucrurile în viaţă apar la momentul potrivit. Aştept propuneri! (zâmbește)”, a declarat Lavinia Pîrva, pentru Viva.ro.