Dieta cu care se întreţine Mihaela Rădulescu, la 52 de ani: „Fac asta aproape zilnic”

Dieta cu care se întreţine Mihaela Rădulescu. În vârstă de 52 de ani, pe care i-a împlinit în urmă cu câteva zile, vedeta arată foarte bine şi este un exemplu pentru multe tinere din ziua de azi. Toată lumea se întreabă ce face pentru a fi mereu în formă.

05 aug. 2021, 12:56
Dieta cu care se întreţine Mihaela Rădulescu, la 52 de ani: „Fac asta aproape zilnic”

Dieta cu care se întreţine Mihaela Rădulescu, la 52 de ani. Vedeta recunoaște că nu îi mai este la fel de ușor să se ocupe de ea, așa cum o făcea la 20 de ani. Cu toate acestea, își îndeamnă fanele să îi urmeze exemplul, asta dacă vor să aibă mereu un tonus fresh.

Eu sunt mare fan aloe vera. La noi acolo, în Monaco, se găsesc la alimentară frunze de aloe vera mari și recunosc cinstit că de ani de zile este singura cremă de față pe care o mai folosesc. Ador aloe vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline. O folosesc ca și cremă, mască, o pun și în cap. Mie îmi face bine, acum nu știu dacă e o rețetă universală, dar pentru mine funcționează minunat. Nu am mai povestit asta nimănui, iată că e un secret”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu a făcut petrecere de zile mari de ziua sa. Cu cine a sărbătorit vedeta şi în ce ipostaze a fost surprinsă

Dieta cu care se întreţine Mihaela Rădulescu, la 52 de ani

Sportul este una dintre pasiunile vedetei, devenind un stil de viaţă. Iar asta se vede cu ochiul liber. Însă, în ceea ce privește alimentația, Mihaela Rădulescu recunoaște că nu ține o dietă anume, ci doar are grijă la ce alimente consumă.

Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei.

Când treci de 50 de ani nu mai vrei să nu îți mai pese. Acum am ceva mai multă grijă, pentru că e ceva mai complicat de menținut. Nu-i chiar așa simplu ca la 20. Am grijă. Repet, sunt un om care dorm noaptea, alerg, fac sport. Dacă mă întrebi pe mine orice femeie ar trebui să facă lucrurile astea. Sigur, poate nu toate avem timp în viață pentru asta, dar eu îmi fac”, a mai adăugat vedeta pentru Viva.ro.