Mihaela Rădulescu a făcut petrecere de zile mari de ziua sa. Cu cine a sărbătorit vedeta şi în ce ipostaze a fost surprinsă

Mihaela Rădulescu a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani. Vedeta a ținut-o în ultima perioadă doar în petreceri. Mai întâi și-a serbat fiul, care a împlinit 17 ani, apoi vedeta a fost ea în centrul atenției.

04 aug. 2021, 16:38
Mihaela Rădulescu a făcut petrecere de zile mari de ziua sa. Cu cine a sărbătorit vedeta şi în ce ipostaze a fost surprinsă

Mihaela Rădulescu a făcut petrecere de zile mari de ziua sa. Aceasta a avut lângă ea cele mai importante persoane din viața ei, pe Ayan și pe iubitul ei, parașutistul Felix Baumgartner. Astfel, cele mai importante din viaţa ei au vrut să o surprindă pe Mihaela și au organizat o masă festivă la un restaurant de fițe din Monaco, stropită cu șampanie scumpă, un tort cu ciocolată, care este preferatul vedetei, iar finalul a culminat cu un foc de artificii pe care aceasta l-a imortalizat și l-a postat pe rețelele sociale.

Mihaela Rădulescu a făcut petrecere de zile mari de ziua sa. Cu cine a petrecut vedeta şi în ce ipostaze a fost surprinsă

”Azi am vrut să… simt. Să mă bucur de copil, de bărbat și de… prietenii care mi-au trimis flori, urări faine și atâtea gânduri bune. Ador să am casa plină de flori albe, iubesc să am oamenii dragi lângă mine, mi-e dor de mor de cei din familie care-s prin prea multe șări, dar i-am simțit, auzit și pupat pe toți, chiar și de la distanță”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram, în dreptul unor imagini de la petrecerea de ziua ei.

Vedeta nu și-a uitat nici colegii de la PRO TV. ”M-au bucurat mult tpoate semnele de drag de la colegii mei din PRO, de la Masked Singer România, de la foști colegi și de la oameni pe care nu i-am văzut de ani buni. Am avut o zi frumoasă, am trăit-o din plin, am răspuns mai puțin la telefon și mai mult la zâmbetele de la Ayan și de la Felix. Am trăit o zi minunată. Mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la zâmbetul meu de azi”, a mai scris Mihaela, iar zâmbetul ei este destul de larg, semn că a fost o zi pe cinste.

Felix pare și acum îndrăgostit lulea de vedetă, iar relația cu fiul vitreg pare să fie cea mai bună. Ayan este multiplu campion la Muay Thaai (box thailandez), de patru ori campion la Krav Maga și deține o medalie în kickboxing.

Citeşte şi: Dani Oţil, dezvăluiri de budoar din timpul relaţiei cu Mihaela Rădulescu: „Niște domni făceau mișto de felul cum arăta ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor în telefon”
 


loading...