DIETA cu cireşe. Slăbeşti cinci kilograme în şapte zile

DIETĂ. Dacă nu ştii ce să mai faci ca să slăbeşti şi ai încercat absolut orice dietă, nu te da bătută. În plin sezon de cireşe, ar fi păcat să nu beneficiezi de proprietăţile lor antioxidante, care îţi menţin sănătatea organismului şi te scapă de kilogramele în plus.

05 iun. 2019, 11:11
DIETA cu cireşe. Slăbeşti cinci kilograme în şapte zile

DIETĂ. O porţie de 1 cană decireşefără sâmburi are 97 de calorii. Acestea pot fi consumate crude sau fierte, scrie clickpentrufemei.ro. Înlocuirea unei mese cu aport de calorii mai ridicat, chiar şi doar o dată pe săptămână,te poate ajuta să slăbeşti. Imaginează-ţi,însă,cum este să mănânci zilnic din fructele astea minunate şi apoi treci la fapte!

Citeşte şi Slăbeşte fără efort cu DIETA CU BERE. Meniul complet

DIETĂ. Cireşele sunt,de asemenea,în mod natural,bogate în fibre dietetice,având 3 grame la 1 cană de cireşe fără sâmburi. Fibrele te ajută să te simţi îndestulată mai mult timp. O porţie oferă 12 procente din cele 25 de grame de fibre recomandate pe zi pentru femeile adulte şi 8% din cele 38 de grame recomandate pentru bărbaţii adulţi.

DIETĂ. Conform unui studiu realizat de cercetătorii americani în 2009,cireşele pot ajuta la reducerea grăsimii de pe burtă. Aceste fructe sunt deosebit de bogate în antocianine,un tip de antioxidant care ajută la eliminarea ţesutului adipos. De altfel,cercetătorii au ajuns la concluzia ca cireşele ar putea duce la scăderea riscului de boli asociate cu o dietă bogată în grăsimi,inclusiv a diabetului zaharat de tip 2 şi a bolilor de inimă.

DIETĂ. Pentru a scăpa de 5 kilograme în 7 zile trebuie să urmezi dieta de mai jos. În timpul zilei este necesar să bei minim 2 litri de lichide,între care 500 mililitri trebuie să fie ceai din cozi de cireşe.