Dieta cu iaurt si mere, metoda super-rapida sa scapi de pana la 5 kg

Există multe diete, dar şi mulţi dintre noi care au probleme după Sărbătorile de iarnă sau statul lângă frigider pe timp de pandemie.

14 ian. 2021, 11:28
Dieta cu iaurt si mere, metoda super-rapida sa scapi de pana la 5 kg

Dieta cu iaurt si mere

este una eficienta, insa nu trebuie urmata pe termen lung. 5 zile sunt suficiente pentru a scapa de 5 kg si pentru a nu dezvolta carente nutritionale severe.

Pe parcursul celor 5 zile, vei putea manca, pe langa iaurt si mere, si carne slaba preparata dietetic, conserva de ton, branza cu continut scazut de grasimi, oua si salate.

Beneficiile consumului de iaurt si de mere
Iaurtul este un aliment usor de digerat, bogat in minerale precum calciu si magneziu si in proteine. Printre cele mai importante beneficii aduse de iaurt se-numara mentinerea sanatatii colonului, a vaselor de sange, a sistemului osos, cresterea imunitatii, scaderea colesterolului.

Marul este bogat in vitaminele A, C, B1, B2, B3, B6, B9 și E si in minerale precum fier, calciu, fosfor, magneziu, iod si potasiu. De asemenea, acest fruct are un continut ridicat de antioxidanti, ceea ce-l face un aliat impotriva cancerului, diabetului, bolii Alzheimer si bolii Parkinson. In plus, ajuta la detoxifierea intregului sistem digestiv.

Cum tii dieta cu iaurt si mere
Ziua 1
Pe parcursul primei zile de dieta, consuma la mic-dejun, pranz si cina doar mere, fara, insa, sa depasesti 1,5 kg mere intreaga zi. Intre mesele principale, ia gustari formate din iaurturi mici dietetice.

Ziua 2
Mic-dejun: o cana de ceai verde sau o cafea neindulcite; o lingura de tarate de grau amestecate intr-un iaurt mic dietetic;

Gustare: 2 mere;

Pranz: piept de pui la gratar si o salata mare din legume asortate, cu o lingurita de ulei de masline si zeama de lamaie;

Gustare: 2 mere;

Cina: un iaurt mic dietetic si un mar;

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.