Dieta cu murături. Pierzi 2,5 kilograme în doar trei zile fără prea mari eforturi. Iată cum ar trebui să arate mesele tale

Murăturile te ajută să scapi de kilogramele în plus fără prea mari eforturi. Fie că vă plac mai mult castraveții murați, gogonelele sau varza murată, toate ajută organismul să slăbească rapid.

27 ian. 2022, 12:16
Dieta cu murături. Pierzi 2,5 kilograme în doar trei zile fără prea mari eforturi. Iată cum ar trebui să arate mesele tale

Dieta cu murături. Practic, ținând o dietă cu murături puteți da jos 2,5 kilograme în doar trei zile.

Murăturile au puține calorii. Un castravete murat, spre exemplu, de peste 140 de grame nu are decât 17 calorii, 200 de grame de varză murata au 25 de calorii și o gogonea medie are aproximativ 25 de calorii.

Dieta cu murături. Varza murată este cea mai bogată în vitamina C. Bogată în probiotice, activează flora intestinală. Murăturile sunt foarte bogate în bacterii probiotice favorabile, din genul Lactobacilus acidophilus, bifidus, plantarum, leichmanii, fermentum. În plus, s-au înregistrat progrese majore în ce privește creșterea imunității. Deoarece 80% din sistemul imunitar rezidă în intestin, consumul de probiotice menține forma microbiotei sau florei intestinale în satre bună de funcționare, pentru a evita stările de hiperimunitate (alergii sau boli autoimune) sau hipoimunitate (infecții sau cancer).

Murăturile acumulează acid lactic în procesul de fermentare, iar acesta îmbunătățește digestia proteinelor, care se face într-un mediu acid. Ele sunt, de asemenea, foarte recomandate in caz de constipașie, balonare abdominală, după masa și pentru a combate gazele intestinale.

Această dietă presupune consumul a nici mai mult nici mai puțin de cinci porții de murături pe zi: câte o porție la fiecare masă principală și încă două porții ca gustări între mese. Castraveciori, gogoșari, gogonele, conopidă, morcovi, hribi sau pepeni murați – toate sunt la fel de apetisante.

Dieta cu murături. Ce să mâncați mai exact ca să slăbiți 2,5 kilograme în 3 zile

Mic Dejun: 2 oua fierte si salata de muraturi

Gustare: o portie de salata de muraturi.

Prânz: 300 de grame de piept de pui la gratar si salata de muraruri

Gustare: o portie de salata de muraturi

Cina: Peste afumat si o portie de salata de muraturi

Gustare: cu doua ore inainte se culcare, jumatate de portie de salata de muraturi.

 


loading...
Partenerii noștri