Dieta cu prune, secretul unei siluete de invidiat! Slăbeşte trei kilograme, în doar opt zile

Vrei sa slabesti, dar nicio dieta pe care ai incercat-o n-a dat roade? Ei bine, incearca regimul cu prune. In doar opt zile, poti sa dai jos trei kilograme.

19 iul. 2018, 08:00
Dieta cu prune, secretul unei siluete de invidiat! Slăbeşte trei kilograme, în doar opt zile

Sunt la indemana oricui si, mai mult de atat, au un continut bogat de vitamine, fosfor, magneziu si potasiu, motiv pentru care prunele au puterea de a regla apetitul si de a ajuta corpul nu doar sa elimine toxinele, ci si sa isi regleze functiile digestive si metabolice.

In timpul acestei diete, trebuie sa consumi opt prune dimineata pe stomacul gol. Daca dupa cateva minute, daca inca ti-e foame, mananca un ou fiert, doua felii de sunca de pui si o felie de paine prajita. Ceaiul negru sau o ceasca de cafea sunt binevenite (cu indulcitor, nu cu zahar). Cu siguranta aceasta dieta este una rapida si eficienta si nu te lasa sa simti senzatia de foame.

Gustarea se serveste dupa doua ore de la servirea micului dejun si se recomanda 5-6 nuci sau patru biscuiti de ovaz.

La pranz este recomandat sa consumi o supa sau ciorba si o friptura de 350 grame cu legume facute la abur sau salata.

Ulterior, dupa doua ore, poti sa consumi sase prune uscate. Seara, cu trei ore inainte de somn trebuie sa iei cina. Astfel, poti sa mananci un iaurt cu cereale integrale sau doua felii de paine integrala cu sunca de pui sau curcan.