Dieta cu SLĂNINĂ face furori printre vedete. Trucul pe care trebuie să îl știe româncele să slăbească simplu și ușor

În luna ianuarie, sloganul de bază al fiecărei românce e să se apuce de slăbit și asta după ce a acumulat câteva kilograme în plus la mesele de Crăciun și Revelion.

10 ian. 2022, 09:11
Dieta cu SLĂNINĂ face furori printre vedete. Trucul pe care trebuie să îl știe româncele să slăbească simplu și ușor

Dieta cu SLĂNINĂ face furori printre vedete. Și cum ai putea să faci procesul mai puțin anevoios când timp de două săptămâni ai mâncat numai preparate calorice și gustoase? Nimic mai simplu, având în vedere că există o cură de slăbire pe bază de slănină.

Dieta cu SLĂNINĂ face furori printre vedete. Trucul pe care trebuie să îl știe româncele să slăbească simplu și ușor

Dana Stoian, medic endocrinolog a explicat că a ajuns să construiască și diete cu slănină și cârnați sau cu ciocolată unor persoane care pur și simplu erau dependente de acestea.

„Am socotit 40 de grame de slănină pe zi, iar omul când a auzit mi-a zis că mai bine lasă slănina în pace, decât doar să-și deschidă gustul. Iar la dieta cu ciocolată, am scos anumite alimente care nu erau compatibile, a fost o variantă extremă pentru că persoana respectivă nu putea renunţa la dulciuri.

În trecut, eu am avut 100 de kilograme, dar nu m-am perceput ca fiind grasă, am știut că mănânc mai mult. Am avut un șoc într-o zi în care am vrut să iau niște pantaloni pe mine și nu au intrat. Atunci am început partea de nutriție. Am început de la propria dietă. Acum, nu fac diete perfecte pentru pacienți, ci accesibile, rezonabile, care pot fi urmate. Îi dau omului o dietă pe care poate să o țină, pentru că omul vine la mine să-l ajut, iar eu trebuie să-i dau un răspuns real”, a precizat Dana Stoian, la PRESSALERT LIVE.

Una dintre adeptele dietei cu slănină este chiar Nicoleta Luciu care la cei 38 de ani ai săi reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Nicoleta Luciu mănâncă orice, însă are mare grijă la cantități.

”Eu am mâncat foarte puțin în general și mi-am mișorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Și mănânc și eu. Dar… împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte. Aici imi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentațiile culinare sunt mari. Plus că n-am concurență. Ai văzut cum este, la București, dacă mergi la un eveniment și vezi o femeie mai slabă, imediat te pui și tu la regim. Mănânc mâncare doar de două ori pe zi și cantități foarte, foarte mici”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru VIVA!

Citește și: Adevărul despre SLĂNINĂ. Greşeala pe care o fac toţi românii în legătură cu delicatesa numită „somonul cu picioare”