Dieta cu varză murată. Patru paşi pentru o siluetă perfectă

Dacă ai încercat mai multe diete pentru a slăbi, dar nimic nu te-a ajutat până acum, dă-i o şansă acestui aliment la mare căutare în sezonul rece: varza murată. Cum poţi să pierzi în greutate cu ajutorul verzei murate? Citeşte în continuare şi află care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi.

04 nov. 2015, 12:54
Dieta cu varză murată. Patru paşi pentru o siluetă perfectă

Stai departe de dietele fade şi ia în considerare folosirea sfaturilor practice pentru o alimentaţie sănătoasă şi o pierdere în greutate pe măsură: mănâncă-ţi legumele din farfurie. Varza murată este un aliment cu puţine calorii care îşi poate completa planul pentru a slăbi într-un mod sănătos.

Cu doar 15 calorii la două treimi dintr-o cană, acest tip de varză fermentată nu trebuie neapărat să fie asociat cu alimentele grase. În plus, varza acră adaugă un plus de gust în dieta ta şi are valoare nutriţională pe măsură.

Dieta cu varză murată – 4 paşi esenţiali

Pasul 1. Trebuie să faci câteva alegeri nutriţionale importante atunci când îţi alegi varza murată, cum ar fi conţinutul de sodiu, caloriile şi dimensiunea porţiei tale. Poţi să fii creativă şi să cumperi câteva căpăţâni de varză proaspătă în această perioadă, pentru a face chiar la tine acasă varza murată.

Pasul 2. Mănâncă o porţie de varză murată atunci când îţi este foame, între mesele principale. Varza acră este ceea ce specialiştii de la Clinica Mayo numesc „alimente cu densitate calorică scazută” – adică o masă semnificativă din acel aliment conţine puţine calorii în general. Pune o porţie de varză murată într-un castron termorezistent şi încălzeşte-l la microunde preţ de aproximativ 40 de secunde.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.