Dieta de vară. Ce să mănânci ca să slăbeşti

Dacă ți-ai propus să mai dai jos din kilograme, include în regimul tău alimente care dau senzația de sațietate, cum sunt fructele și legumele, care se găsesc din abundență în acest sezon.

01 iul. 2016, 08:53
Dieta de vară. Ce să mănânci ca să slăbeşti

Pepene verde
Miezul roșu al pepenelui verde oferă substanțe nutritive benefice organismului. Bogat în carotenoide, acesta protejează corpul de acțiunea radicalilor liberi și luptă împotriva multor afecțiuni, cum sunt cele cardiovasculare. În plus, conține foarte multă apă (97%), fiind ideal pentru stoarcere. Sucul de pepene verde oferă vitamine și electroliți (sodiu, potasiu, calciu și magneziu) care hidratează organismul. În plus, acest fruct de vară conține și fibre, iar o cană de pepene are mai puține calorii decat orice alt fruct de vară.

Căpșuni
Și căpșunile sunt bogate în fibre și în alte substanțe nutritive. Dar ele sunt, de asemenea, unele dintre fructele cu un conținut caloric foarte mic, fiind indicate când ești la dietă.

Varză kale
Perfectă pentru vară este o salată răcoroasă și, pe deasupra și hrănitoare și scăzută în grăsimi, pe care o poți obține din varză kale, cu iaurt grecesc cu puține grăsimi.

Pește la grătar
O modalitate de a mânca și de a ține în același timp și greutatea sub control este de a include proteine slabe la fiecare masă. Un studiu recent arată că proteinele ajută digestia să ardă calorii. Peștele la grătar este o sursă bogată de proteine și este mai ușor de digerat decât, să zicem, o friptură.

Castraveți
Principalele motive pentru care castraveții au un gust răcoritor este conținutul lor ridicat de apă, care ajută organismul să rămână hidratat și care împiedică deshidratarea să mascheze foamea.

Ananas
Chiar dacă se găsesc în supermarket pe tot parcursul anului, fructele tropicale, cum este ananasul, conțin două enzime puternice care fac bine siluetei, mai ales dacă sunt consumate pe timp de vară. Aceste enzime ajută la descompunerea produsele alimentare și metabolizează țesutului adipos din organism mai eficient.

Află care este dieta cu pepene care face minunipe clickpentrufemei.ro