Dieta Elenei Gheorghe! Artista a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină la 50 de kilograme: „Asta fac imediat ce mă trezesc”

Dieta Elenei Gheorghe! La cei 36 de ani, având la activ şi două sarcini, cântăreaţa se mândreşte cu un fizic de invidiat. Mai mult decât atât, de ani buni reuşeşte să se menţină la 50 de kilograme, geutate care o avantajează.

08 iul. 2022, 13:40

Dieta Elenei Gheorghe! Artista a mărturisit că silueta ei trasă ca prin inel este întreţinută de un stil de viaţă sănătos, de la care rareori se abate. Recent, a dezvăluit că nu mănâncă necontrolat și nu face deloc abuz de alimente hipercalorice.

Citeşte şi: Momente de coşmar pentru Elena Gheorghe și familia ei. Au fost infectaţi cu Covid. „Am trecut prin toate starile, de la neputinţă la disperare. Am sunat la toate spitalele, nu era loc”

Dieta Elenei Gheorghe. Cântăreaţa se menţine la 50 de kilograme

De ceva vreme, Elena Gheorghe cântăreşte 50 de kilograme, cu mici variații de Sărbători, după cum chiar ea a mărturisit. Artista consumă carbohidrați cu moderație și la desert preferă dulciurile.

Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele. Din păcate, metalele grele sunt aproape în tot ce ne înconjoară și e musai să avem grijă, căci de aici provin majoritatea problemelor de sănătate.

La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante.

Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu. Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură”, a dezvăluit Elena Gheorghe pentru Viva.ro.

Sucul minune cu care a scăpat de problemele cu stomacul

Vedeta le-a vorbit fanilor ei despre sucul minune pe care obișnuiește să îl consume de aproximativ doi ani! Preparatul are numeroase beneficii asupra sănătății și o ajută în lupta cu boala de care suferă. „Îmi încep dimineața cu un pahar de apă plată cu lămâie pe care îl consum pe stomacul gol. Continui cu alimentul care nu-mi lipsește din meniu, în nicio zi: țelina (îmi fac un smoothie). Până în ora 14 consum doar fructe și legume, fără grăsimi. Iar în partea a doua a zilei mănânc somon, salate și seara o supă cremă”, a declarat Elena Gheorghe.

Cântăreaţa le-a povestit fanilor și despre beneficiile pe care îl are sucul de țelină: „Țelina conține niveluri ridicate de vitamina K și cantități apreciabile de vitamina A, vitamine B-2 și B-6, şi vitamina C și antioxidanţi importanţi. Țelina este, de asemenea, o sursă bună de nutrienți: acid folic, potasiu, mangan, acid pantotenic, fibre dietetice.

Efectele sucului de țelină asupra sănătății, așa au fost ele raportate de consumatori, sunt multe, de aceea le voi prezenta în lista de mai jos doar pe cele mai importante și mai credibile: reduce balonarea, vindecă acneea, adjuvant în tratarea eczemelor și psoriazis, anti-inflamator, suport în menţinerea greutății, ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos, susține nivelul colesterolului.

Pe mine m-a ajutat foarte mult în problema mea cu stomacul (reflux), îmi dă energie cum nici cafeaua nu îmi dădea, iar sistemul meu imunitar este mult mai puternic”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.