Dieta fabuloasă a Roxanei Ionescu! Cum a reușit vedeta să dea jos 15 kilograme și să aibă o silueta de invidiat

Roxana Ionescu e considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România, motiv pentru care a fost supra numită și ”Mama Natură”.

04 feb. 2022, 20:20
Dieta fabuloasă a Roxanei Ionescu! Cum a reușit vedeta să dea jos 15 kilograme și să aibă o silueta de invidiat

Dieta fabuloasă a Roxanei Ionescu! Pentru a se menține într-o formă de invidia, vedeta t s-a decis să urmeze o dietă care s-o ajute să piardă kilogramele în plus.

Dieta fabuloasă a Roxanei Ionescu! Cum a reușit vedeta să dea jos 15 kilograme și să aibă o silueta de invidiat

Formele de invidiat ale Roxanei Ionescu au fost mereu apreciate, iar decolteul ei a făcut mereu ravagii printre bărbați. Chiar dacă nimeni nu a avut ce să-i reproșeze la adresa siluetei, ea a considerat că trebuie să scape de vreo 15 kilograme pe care le considera în plus.

Citește și: Fructul-minune care topeşte kilogramele, îmbunătăţeşte vederea şi previne hipertensiunea arterială. Cum trebuie consumat ca să beneficiezi de toate proprietăţile lui
„Am aceeaşi greutate din 2006, de când am văzut că ceva nu e în regulă cu corpul meu şi am slăbit. Am învăţat să mănânc sănătos şi nu fac nimic altceva. Nu-mi plac persoanele care spun că mănâncă o cireaşă şi o căpşună şi slăbesc. Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste, dar aceste pofte „nocive’ mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta. Mănânc şi dulciuri, sunt „umană’.

La sală, în mod normal, merg de trei ori pe săptămână, anormal, n-am ajuns de câteva luni, dar compensez, pentru că sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon. O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate”, și-a dezvăluit Roxana Ionescu regimul de viață pentru revista Taifasuri.

Citește și: Dieta antiîmbătrânire a Anei Aslan. Fosta menajeră dezvăluie secretele stilului de viaţă al reputatului medic geriatru: „Nu mânca până se sătura, iar când i se făcea foame, îmi cerea o bomboană”