DIETĂ FULGER. Iată cum poţi să slăbeşti 3 kilograme într-o săptămână

Iată care sunt regulile care te vor ajuta să slăbeşti trei kilograme într-o săptămână. Poate părea puţin, dar avantajul este că această dietă te poate ajuta să scapi pentru totdeauna de acele trei kilograme, ceea ce este mai mult decât bine, nu-i aşa?

23 iul. 2017, 07:12
DIETĂ FULGER. Iată cum poţi să slăbeşti 3 kilograme într-o săptămână

Dacă dietă este una completă şi complexă, dacă nu te înfometezi şi dovedeşti puţină voinţa, de rezulatele unei cure de slăbire te poţi bucură pentru mult timp. Ideal este că cea mai mare parte a indicaţiilor din cursul unei diete să le păstrezi că stil de viaţă, pentru că doar aşa îţi poţi păstra greutatea după o dietă, potrivit femeia.ro.

Sari coarda două minute, în fiecare zi. Dacă aceste exerciţii le faci dimineaţă o să ai un start excelent, iar arderile în organism vor fi accelerate toată ziua. Adaugă la cele două minute de ţopăială, zece flotări şi zece genuflexiuni. Nu este mult, dar dacă le faci în fiecare zi ai un program de fitness foarte eficient care o să-ţi modeleze, în decurs de vreo două luni, şi fundul, şi gambele, şi braţele.

Include în dietă trei alimente care au că efect mobilizarea depozitelor adipoase vechi. Asta înseamnă peşte gras, alimente bogate în fibre şi legume verzi. Peşte gras înseamnă scrumbie, sardine şi/sau somon. Fibrele le găseşti în cerealele integrale, cele mai bune fiind ovăzul şi secara integrală. În ceea ce priveşte legumele verzi lista este lungă: sparanghel, ridichi, castraveţi, broccoli, conopidă, anghinare, dovlecei, fasole verde, varză.

Citeşte şi Cafeaua verde te ajută să slăbeşti?

Consumă alimente bogate în proteine: carne de pui, curcan şi iepure. Include mereu în meniu fasolea boabe, lintea, ciupercile şi produsele derivate din soia. Sunt esențiale pentru această dietă care te ajută să slăbești trei kilograme într-o săptămână.

Uită de chimicale! Organismul nu poate procesa îndulcitorii chimici, aditivi şi conservanţii astfel că îi împachetează în grăsime şi îi depozitează. Uită de orice produse pe care care scrie „fără grăsimi” şi „fără zahăr”. Toate sunt alimente procesate, pline de aditivi care îţi păcălesc metabolismul şi reduc arderile. Excepţie face doar laptele degresat. Alege iautul simplu, integral, uită de cel fără grăsimi care are tot felul de adausuri care îl dau gust. Consumul de băuturi sau alimente aşa zis „fără zahăr” sunt temelia colaceilor. Că să nu mai vorbim că alimentează cu spor celulita.

Conţinutul este mai important decât numărul de calorii. Ştiţi povestea cu portocală şi sucul dintr-o portocală? O portocală are mai multe calorii decât sucul unei portocale, dar dacă bei doar sucul pierzi fibrele. Alege portocală întreagă! Alege produsele integrale, chiar dacă la final aportul de calorii este mai mare. Conţinutul mare de fibre le face mult mai eficiente în dietă.

Cinci suplimente de bază. Nu pledam pentru suplimentele nutritive în capsule, cumpărate din farmacie, ci pe nutrienţii adevăraţi din piaţă sau de pe rafturile cu alimente reale. Probioticele care ajută la menţinerea unui echilibru sănătos al bacteriilor din tractul digestiv. Este dovedit că dezechilibrele legate de bacteriile intestinale duc la creşterea în greutate. Vitaminele din complexul B controlează secreţia de cortizol şi accelerează metabolismul. Doză zilnică vine din legume, fructe, nuci şi migdale. Calciu îşi merită numele de glonţ de argint împotrivă grăsimilor, pentru că arde grăsimi. Toate trebuie incluse în dieta zilnică.Toate sunt esențiale în dieta care te ajută să slăbești trei kilograme într-o săptămână.

Citeşte şi Cum să slăbeşti cu regimul de 8 ore