Dieta hormonilor. Slăbeşte uşor, indiferent de vârstă

Ar putea fi aceasta noua dieta solutia la problemele tale? Acest plan de alimentatie aparut recent pe piata pretinde ca te ajuta sa ai o talie mai subtire, sa fii mai sexy si mai sanatoasa, indiferent de varsta ta.

21 mai 2014, 10:42
Dieta hormonilor. Slăbeşte uşor, indiferent de vârstă

O noua carte aparuta in strainatate, intitulata „Your Hormone Doctor” abordeaza cresterea in greutate cauzata de hormoni. Insa cu o nutritie echilibrata si cu exercitii fizice, planul pretinde sa stimuleze sanatatea si sa sporeasca sex appeal-ul.

Pe scurt, dieta hormonilor spune ca, daca mananci corespunzator, alimentatia ta poate impiedica hormonii sa te faca sa iei in greutate; dieta hormonilor presupune renuntarea la sursele procesate de carbohidrati, renuntarea la zahar si consumul sporit de legume; de asemenea, este esential sa bei mai multa apa.

Ce presupune dieta hormonilor

Toata lumea este familiarizata sau a auzit la un moment dat de conceptul de metabolism lent, dar daca si tu te-ai luptat pentru a slabi si nu ai reusit sa topesti kilogramele in plus, un alt „inculpat” ar putea fi de vina. Potrivit autorilor unei noi carti in domeniu, „The Hormone Doctor”, dezechilibrele hormonale pot avea un impact grav asupra sanatatii tale, asupra vietii sexuale si, da, asupra greutatii corporale. Insa acum trei specialisti, Leah Hardy, Susie Rogers si Dr. Daniel Sister spun ca ei ar putea avea solutia perfecta – atat in privinta problemelor tale hormonale, cat si in privinta celor legate de greutate si, implicit, de slabit.

Toti hormonii, daca sunt intr-un dezechilibru, pot afecta negativ forma corpului tau, explica Dr. Sister, un specialist in procesele anti-imbatranire din Londra. Pe masura ce imbatranesti si hormonii tai incep sa se diminueze, metabolismul tau va incepe sa incetineasca, iar astfel apare o cauza a procesului: grasimea incepe sa se acumuleze.

Din fericire, potrivit specialistilor, exista cateva modalitati pentru a controla fluctuatiile hormonale si, astfel, sa iti sporesti sansele de a-ti mentine silueta subtire. O dieta bogata in grasimi nesanatoase creste cantitatea de colesterol pe care corpul tau o produce. Daca scoti din alimentatie aceste grasimi nesanatoase, atunci ai mai multe sanse de a slabi si de a-ti mentine talia subtire.

Citeşte continuarea pe feminis.ro