Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. La ce a renunțat definitiv acum șapte ani. ”M-am ținut departe de vicii”

Ilie Dumitrescu arată senzațional la cei 54 de ani ai săi. Fostul internațional al ”Generației de Aur” care pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe a dezvăluit cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat.

30 apr. 2023, 14:53
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. La ce a renunțat definitiv acum șapte ani. ”M-am ținut departe de vicii”
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. La ce a renunțat definitiv acum șapte ani. ”M-am ținut departe de vicii”

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ilie Dumitrescu a declarat în urmă cu ceva timp că de mai bine de șapte ani a renunțat să mai consume carne de pui pe care a înlocuit-o cu pește și fructe de mare.

Citește și Ilie Dumitrescu, umilit în direct de un celebru jurnalist! „Un tâmpit, un arogant, un necioplit! Spune nişte banalităţi la televizor” VIDEO

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu

Mai mult, fostul internațional care a împlinit vârsta de 54 de ani a subliniat că a renunțat de foarte mult timp la vicii, iar atunci când vine vorba de băuturi este foarte atent.

„Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume”, a spus Ilie Dumitrescu pentru okmagazine.ro.

Ilie Dumitrescu a declarat că nu consideră un bărbat telegenic sau fotogenic și că urăște să se uite la emisiunile TV în care apare.

”Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa, dar nu cred în eticheta asta și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea.”, a adăugat fostul mare fotbalist” a mai spus Ilie Dumitrescu.

Cine este femeia pentru care Ilie Dumitrescu şi-a părăsit familia

Fostul internațional al ”Generației de Aur” a fost considerat dintotdeauna un mare crai, iar viața lui personală a avut parte de multe situații amoroase condimentate.

Ilie Dumitrescu a fost însurat cu Nela, o fată pe care o cunoștea din perioada adolescenței. Cu ea, are doi copii, Dani și Sică, ultimul botezat de Sică Pușcoci, impresarul care i-a schimbat viața.

Mariajul cu Nela a durat doar patru ani, pentru că a cunoscut-o pe Letiţia Badea, pe atunci studentă în anul IV la Filologie și una dintre manechinele preferate ale Zinei Dumitrescu.

Cei doi s-au cunoscut la o emisiune de la TVR1, ”Ceaiul de la ora 5”, dar Ilie o mai văzuse pe Letiția la televizor. Presa mondenă a timpului a speculat că fostul fotbalist ar fi cucerit-o pe frumoasa femeie, care semăna leit cu Monica Bellucci, prin gesturi impresionante, buchete imense de flori, un tablou de Grigorescu și promisiuni care nu puteau fi refuzate.

Din povestea lor de dragoste au rezultat doi copii frumoși, Toto și Maya. După 14 ani însă, Ilie Dumitrescu și Letiția au divorțat.

Letiția, acum în vârstă de 50 de ani, este la fel de frumoasă, dar preferă, ca întotdeauna, să fie discretă cu apariţiile sale.

Citește și Ilie Dumitrescu, decizie radicală după ce Austria a votat împotriva României. „Făceam escală la Viena ca să mănânc și să beau ceva din aeroport”