Dieta lui Gigi Becali, care îl ajută să fie în formă la 65 de ani. Ce mănâncă în fiecare dimineață: „Eu am fost lacom în viața mea”

Dieta lui Gigi Becali, care îl ajută să fie în formă la 65 de ani. După ce s-a apropiat de Biserică, patronul FCSB-ului și-a schimbat stilul de viață. Recent, latifundiarul din Pipera a dezvăluit recent că a renunțat la mezeluri, a rărit carnea din meniu și mănâncă în special ouă și brânză.

06 dec. 2023, 12:28
Dieta lui Gigi Becali, care îl ajută să fie în formă la 65 de ani. Ce mănâncă în fiecare dimineață: „Eu am fost lacom în viața mea”
Dieta lui Gigi Becali, care îl ajută să fie în formă la 65 de ani

Dieta lui Gigi Becali, care îl ajută să fie în formă la 65 de ani. Ajuns la o vârstă venerabilă, omul de afaceri se laudă cu o stare bună de sănătate, în special datorită regimului alimentar adoptat în ultima perioadă.

Citește și: Gigi Becali vrea să se retragă la mănăstire. Se află la 200 de kilometri de București. ”Asta îmi doresc. E un loc frumos, liniștit”

Dieta lui Gigi Becali, care îl ajută să fie în formă la 65 de ani

Latifundiarul din Pipera nu consumă deloc carne cumpărată, dacă nu îi știe proveniența. În fiecare dimineață, consumă ouă de fazan sau de prepeliță.

Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii.

Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri.

Dimineața mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar.

Eu am fost lacom în viața mea. Și mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos. Acum am devenit lacom de Hristos. Pentru că am fost lacom în viață, acum sunt lacom de Hristos”, a spus Gigi Becali, potrivit csid.ro.