Dieta lui Gigi Becali. Ce mănâncă latifundiarul zilnic pentru a arăta ca la prima tinerețe

Gigi Becali are o formă de invidiat la cei 63 de ani ai săi. Patronul FCSB spune că pentru o astfel de situletă dieta strictă este cheia succesului.

16 apr. 2022, 11:02
Dieta lui Gigi Becali. Ce mănâncă latifundiarul zilnic pentru a arăta ca la prima tinerețe
Dieta lui Gigi Becali. Ce mănâncă latifundiarul zilnic pentru a arăta ca la prima tinerețe

Dieta lui Gigi Becali. Latifundiarul mânăncă doar produse BIO. Acesta nu consumă decât carne din animale crescute și tăiate de el, la fel și brânză sau ouă.

Dieta lui Gigi Becali. Ce mănâncă latifundiarul zilnic pentru a arăta ca la prima tinerețe

„Inima mea are putere de tinerețe, dar dacă stau și mă concentrez la vârstă nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii. Eu cred că e de la mâncare, mănac foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tăi eu animalul, dacă nu tăi eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri.

Dimineață mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar”, a spus Becali, anul trecut, la PRO X (transformat, recent, în PRO Arena).

Becali avansează cu oraşul monahal pe care îl construieşte în judeţul Vâlcea. Construieşe mănăstiri, chilii pe 30 de hectare. Asta în timp ce, treptat, renunţă la numeroasele afaceri pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor.

„Palatul e la fete, l-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e vrăjmașul. Împrăștie mintea și când o împrăștie nu mai poți să o ții la Dumnezeu că o împrăștie el de colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea”, a declarat Gigi Becali.

Planul lui Gigi Becali a prins contur încă din 2020, când a cumpărat 30 de hectare de teren în Comanca, judeţul Vâlcea. În februarie anul trecut a început construirea primei mănăstiri, cea de călugări, care e gata în prezent. De asemenea, sunt puse la punct 3 chilii. Dar afaceristul îşi doreşte ceva măreţ, pentru că proiectul prevede 100 de chili şi 5 mănăstiri în satul de lângă staţiunea Băile Olăneşti.

„O să fie un oraş monahal călugăresc. Pentru că într-o parte vor fi bărbaţi, călăgări, şi într-o altă mănăstire numai femei. La femei nu calcă bărbaţii, la bărbati nu calcă femei”, a precizat acesta.

Pentru ca oraşul monahal să devină realitate, Becali s-a implicat şi în infrastructura din zonă.

„Am avut o discutie cu domnul Becali. S-a implica în amenajarea străzii, căilor de acces”, a dezvăluit Sorin Vasilache, primarul Stațiunii Băile Olănești.

Citește și: Dieta minune a lui Dumitru Dragomir. Cum a reuşit fostul şef al LPF să slăbească 10 kilograme: „Dacă mă uit în oglindă, cred că am 40 de ani!” VIDEO