Dieta minune a lui Dumitru Dragomir. Cum a reuşit fostul şef al LPF să slăbească 10 kilograme: „Dacă mă uit în oglindă, cred că am 40 de ani!” VIDEO

Dumitru Dragomir, 75 de ani, a dezvăluit dieta prin care a reușit să slăbească 10 kilograme. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că nu se abține de la meniurile sale preferate, ci doar respectă un program bine stabilit. 

12 apr. 2022, 16:48
Dieta minune a lui Dumitru Dragomir. Cum a reuşit fostul şef al LPF să slăbească 10 kilograme: „Dacă mă uit în oglindă, cred că am 40 de ani!” VIDEO
Dieta minune a lui Dumitru Dragomir. Cum a reuşit fostul şef al LPF să slăbească 10 kilograme: "Dacă mă uit în oglindă, cred că am 40 de ani!" VIDEO

Dieta minune a lui Dumitru Dragomir. Fostul șef al LPF a mărturisit că nu face vreun efort deosebit şi că totul ţine de un anumit program al meselor.

Dieta minune a lui Dumitru Dragomir. Cum a reuşit fostul şef al LPF să slăbească 10 kilograme: „Dacă mă uit în oglindă, cred că am 40 de ani!”

„Am slăbit 10 kg. Dacă ultima masă o mănânc la ora 18:00, a doua zi mănânc la ora 10:00. Dacă mănânc la 19:00, urmează la 11:00. Să am peste 14 ore între mese. Așa am slăbit, la fel și nevasta. Mănânc orice, dar cu acea pauză. M-am obișnuit. Dacă nu mă uit în oglindă, cred că am 40 de ani”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Pensia uriașă pe care o încasează Dumitru Dragomir. „Şi mi-au mai tăiat și 72 de milioane!”

Dumitru Dragomir a vorbit despre ascensiunea rapidistului, Rareș Ilie, cel care a fost coleg de echipă cu nepotul său. „Nepotul meu a jucat în echipă cu Rareș Ilie la Juniorul. El a influențat să ajungă la Rapid toți șase, era prieten cu patronul. Prima dată l-am propus pe Rareș Ilie la FCSB, dar nu au avut încredere în ce am spus. Nu l-au luat. Acum e jucător de peste 10 milioane de euro. Tuturor de la FCSB l-am propus. Acum la Juniorul sunt doi la fel de talentați ca Rareș Ilie: Gheorghe Gabriel și Alex Neamțu, un fundaș de 1,90 m”, a mai declarat Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir, despre marea tragedie din viaţa sa. Cum a murit fiul său: „Noaptea, în somn, i-a venit să vomite… O nenorocire!”

@tavernaracilor❤️❤️❤️

♬ original sound – Taverna Racilor Herastrau