Dieta lui Jojo. Cum se menţine în formă celebra actriţă şi la ce aliment nu poate renunţa: „Am ţinut diete toată viaţa mea!”

Jojo a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină în formă şi să aibă o siluetă de invidiat. Celebra actriţă povesteşte că a ţinut diete toată viaţa şi că a renunţat de mult la cartofii prăjiţi şi la alte alimente îngraşă.

01 iul. 2022, 18:33

Dieta lui Jojo. Actriţa arată impecabil la cei 41 de ani, având o siluetă de invidiat. Vedeta recunoaşte însă că a făcut anumite sacrificii culinare ca să se poată menţine în formă.

Dieta lui Jojo. Ce mănâncă actriţa ca să arate impecabil

Citeşte şi Jojo şi-a surprins fanii: a apărut cu burtică de gravidă pe internet. „Aflăm dacă avem gemeni” FOTO

Catălina Grama, alias Jojo, recunoaşte că din cauza meseriei sale de actriţă a fost nevoită să ţină diete toată viaţa.

„Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi. Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa!”, a declarat actrița, potrivit click.ro.

Deşi ţine mereu diete, Jojo recunoaşte că nu se poate abţine atunci când vine vorba de ciocolată.

„Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist. Și pastele și pizza îmi plac. M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu!”, a mai spus vedeta.

Jojo mămica a doi copii, Achim şi Zora. Aceasta a fost căsătorită cu bancherul Ionuţ Grama, de care a divorţat în 2012. Din 2014, actriţa formează un cuplu cu Paul Ipate, unul dintre cei mai cunoscuți actori.

Citeşte şi Jojo, despre pictorialele din Playboy şi scenele nud din filmul Poker: „Nuditatea era adusă la un rang de artă”