Jojo, despre pictorialele din Playboy şi scenele nud din filmul Poker: „Nuditatea era adusă la un rang de artă”

Jojo a vorbit despre pictorialele din Playboy, dar şi despre scenele nud din filmul Poker. Actriţa a catalogat aparițiile ei ca fiind artistice și nu înțelege de ce oamenii privesc atât de ciudat aceste lucruri. Mai ales că în mediul online tinerele se pozează mult mai vulgar.

13 oct. 2021, 15:10
Jojo, despre pictorialele din Playboy şi scenele nud din filmul Poker: „Nuditatea era adusă la un rang de artă”
Jojo, despre pictorialele din Playboy

Jojo, despre pictorialele din Playboy şi scenele nud din filmul Poker. „Știi ce nu înțeleg? E bogăție pe partea asta de nuditate în filmul românesc, filmul de artă, în mod special. Eu am avut o scenă mititică într-un film care nu era de artă și tot pe aia o țineți minte.

În timpul ăla se promovau multe alte filme de artă unde era o bogăție de nuditate peste tot și tu tot scena mea ai reținut-o. Trebuie să te mai uiți la filme”, a spus Jojo.

Citeşte şi: Jojo şi Liviu Vârciu, la „Te cunosc de undeva”! Cei doi au fost iubiţi şi plănuiau să se căsătorească

Jojo, despre pictorialele din Playboy

Jojo a pozat la 19 ani pentru revista Playboy, iar Cătălin Măruță a ținut să sublinieze asta: „Cineva spune că ai fost și în revista aia pentru bărbați, o are el”.

Actriţa a mărturisit că nuditatea, la vremea aceea, nuditatea era privită ca o artă. Acum, lucrurile au scăpat de sub control, pe Instagram fiind postate tot felul de imagini vulgare, este de părere vedeta.

Pe vremea aceea, cumva, pentru că eu sunt o mare iubitoare de artă, chiar și în acele pictoriale, nuditatea era cumva adusă la un rang de artă.

Ce văd astăzi pe Instagram, fără a fi… este cumva foarte tricky. Eu sunt ușor speriată, artistul din mine, deși sunt foarte liberă în gândire. Acolo nu este nicio revistă, se pozează fetele alea singure”, a adăugat vedeta.

Printre altele, Jojo a recunoscut că a fost îndrăgostită de Florin Călinescu, pe vremea când era la radio. „Feblețe, n-am cum. E taur ca mine. Știi că am fost îndrăgostită de el? Când îi auzeam vocea la radio. Doamne, cât îl ascultam.

Florin, nu știu dacă ți-am zis vreodată că îți ascultam emisiunea de la radio. Eram îndrăgostită de vocea lui, eram topită. După ce l-am cunoscut am zis: „wow, uite-l pe Florin Călinescu”. Eram puștoaică, aveam 12 ani, eram singură, normal”, a mai spus Jojo.