Dieta-minune a lui Cătălin Scărlătescu. Alimentul la care nu poate renunța

Cătălin Scărlătescu a dat jos zeci de kilograme acum câţiva ani, dar acum a luat din nou în greutate. Acesta a dezvăluit ce mănâncă la prima oră atunci când are timp, programul lui fiind de cele mai multe ori foarte încărcat.

27 iul. 2021, 11:03
Dieta-minune a lui Cătălin Scărlătescu. Alimentul la care nu poate renunța

Dieta-minune a lui Cătălin Scărlătescu. Juratul de la „Chefi la cuţite” a trecut printr-o schimbare fizică acum ceva vreme, a slăbit zeci de kilograme, iar acum dezvăluie dieta care îl ajută să se mențină în formă. Cătălin Scărlătescu a ajuns chiar pe masa de operaţie şi asta după ce în 2017 a slăbit aproape 50 de kg. Este vorba despre o blefaroplastie sau, în termeni uzuali, îndepărtarea excesului de piele din jurul ochiului.

Dieta-minune a lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu

a dezvăluit ce mănâncă la prima oră atunci când are timp. „Vă spun doar cum arată micul dejun ideal pentru mine. Ouă ochiuri, brânză cu mucegai, bacon și castraveți murați, cu pâine prăjită. Nu întotdeauna, o dată sau de două ori pe săptămână. În rest, e cu pas, fără”, a declarat cheful. Acesta are și propria dietă pe care o urmează de fiecare dată când simte că e nevoie. La cartofii prăjiți nu poate renunța niciodată: „Dieta mea este următoarea: mănânc orice, dar puţin, e vorba de cantitate. Cartofi prăjiţi am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc, dar aşa, jumătate de porţie, câţiva acolo”.

Cu ce impresionează Cătălin Scărlătescu femeile: „Rareori le gătesc, este ultima soluţie”

Cătălin Scărlătescu a spus şi care sunt preparatele pe care le gătește cel mai des: peștele și fructele de mare.