Dieta-minune a lui Dumitru Dragomir. A slăbit deja patru kilograme: „De o săptămână fac aşa!”

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, are 77 de ani, iar de curând a decis să intre la regim alimentar pentru a scăpa de kilogramele în plus. Deși este un mare gurmand, acesta încearcă să își țină greutatea sub control și nu se abate de la dieta la care a apelat pentru a slăbi.

28 iul. 2023, 15:36
Dieta-minune a lui Dumitru Dragomir. A slăbit deja patru kilograme: „De o săptămână fac aşa!”
Dieta-minune a lui Dumitru Dragomir. A slăbit deja patru kilograme: "De o săptămână fac aşa!"

Dieta-minune a lui Dumitru Dragomir. Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal a dezvăluit că soția sa îl îndoapă cu mâncare, dar el nu cedează tentației și uneori trec și 18 ore până când mănâncă ceva, acest fiind postul intermitent. În rest, bea doar apă!

Citeşte şi: Dieta-minune a lui Ion Țiriac care-l ajută să fie în formă maximă la 84 de ani. Verișoara lui l-a dat de gol: „Ion ar mânca el ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale”

„Nu m-a pus doamna la dietă. Din contră, mă îndoapă cu mâncare. Am mâncat pește weekend-ul ăsta. Mănânc dimineața la 9-9:30. Mai mânânc la 14:30-15:00. Și nu mai mânânc nimic până a doua zi! Beau numai apă. De o săptămână fac așa! Și am slăbit patru kilograme. Vreau să ajung la 90-92 de kilograme. Acum am 98, de la 102”, a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Dumitru Dragomir a recunsoscut că e un mare gurmand: „Dup-aia, iar bag! Că nu pot să… Am fost un mâncău! N-am fost sătul niciodată! Am ceva din gingășia porcului când mă-așez la masă”.

Citeşte şi: Dieta cu care se menține în formă înotătorul David Popovici. Băutura cu care se reface după fiecare antrenament

În timpul postului intermitent, puteți să aveți una sau două mese pe zi, la un interval de maxim șase ore. Nutriționiștii recomandă o pauză de 18 ore între mese, timp în care organismul consumă din depozitele proprii de grăsime. Este important ca cele două mese pe zi să nu fie foarte bogate, deoarece caloriile consumate nu trebuie să fie nici ele în exces.