DIETA-MINUNE a lui Neti Sandu. Vedeta arată uluitor la 60 DE ANI

Neti Sandu apare de ani de zile pe micile ecrane, dar arată mereu la fel, iar look-ul ei nu a suferit nici o schimbare.

23 aug. 2019, 18:07
DIETA-MINUNE a lui Neti Sandu. Vedeta arată uluitor la 60 DE ANI

Neti Sandu a ajuns la 60 de ani, dar continua să se mențină în formă, cu ajutorul unor reguli esențiale de alimentație, de la care nu se abate. Vedeta a evitat dintotdeauna curele de slăbire, dar are câteva reguli clare când vine vorba de alimentele pe care le consumă.

Mara Bănică a leşinat din cauza unei DIETE DRASTICE. Regimul care A DOBORÂT-O pe vedeta TV

„Chiar dacă nu am ținut niciodată cură de slăbire, meniul meu este compus în general din foarte multe legume și fructe de toate tipurile. Mănânc și carne cu garnitură de legume crude sau la grătar. Îmi mai plac foarte mult semințele, nucile, alunele de pădure, fructele uscate pe care le mănânc dimineața. În general, prefer mâncărurile simple, chiar dacă uneori mai comand câte o sofisticărie atunci când iau masa la restaurant ca să ies din monotonia aceasta culinară”, a dezvăluit Neti Sandu pentru Viva!.

Anamaria Prodan A RECUNOSCUT! Dieta EXTREMĂ care o ajută SĂ SLĂBEASCĂ

Vedeta are și câteva „plăceri vinovate”: „Îmi plac dulciurile, nu refuz niciodată dulceața sau câte o bomboană, câte o ciocolățică, însă nu mănânc fast-food sau sosuri grele, de tipul maionezei. Îmi place și shaorma, însă din ea mănânc numai carnea, nimic altceva”.