Dieta Nupo, cea mai rapidă metodă de a scăpa de kilograme! Vedetele din România au adoptat acest stil de viață

Anul 2024 aduce cu el o listă întreagă de dorințe, pentru fiecare dintre noi, iar pentru mai multe vedete din România, lista include kilogramele pierdute! Astfel, anumite persoane publice au găsit deja soluția ideală, și anume, dieta Nupo.

19 ian. 2024, 22:13
Dieta Nupo, cea mai rapidă metodă de a scăpa de kilograme! Vedetele din România au adoptat acest stil de viață
dieta

Pentru că majoritatea vedetelor au un program încărcat și solicitant, multe dintre acestea aleg să se chinuie într-un timp mai scurt, pentru a obține rezultate cât mai vizibile și cât mai repede.

Citește și Ce aliment te ajută să slăbești repede și fără mari eforturi. Mihaela Bilic: „Fără riscuri pentru siluetă. Hrănitor, nu îngrașă și intensifică arderile!”

Dieta Nupo este soluția ideala, fiind o dietă săracă în calorii, dar care conține cantitatea corectă și completă de peste 34 de nutrienți, cum ar fiproteine, nutrienți, vitamine și minerale, care au rolul de a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire, dieta Nupo oferă rezultate vizibile într-un interval de timp relativ scurt, fără a compromite aportul nutrițional.

Dieta Nupo este o dieta VLCD (Very Low-Calorie Diet), care implică consumul unui număr redus de calorii, menținând în același timp aportul optim de nutrienți.

Produsele Nupo vin într-o varietate de arome și opțiuni, oferind un meniu diversificat și plăcut pentru a putea scăpa ușor și rapid de kilogramele în plus.

Printre vedetele care au decis ca în acest început de an să slăbească cu ajutorul dietei Nupo se numără: Maia Morgenstren, Nicole Cherry, Mihai Bendeac, Marius Manole, Ellie White, Andrei Stefanescu, Liviu Vraciu și sportiva Liliana Apostol.

Ce vedete au reușit să slăbească cu dieta Nupo

Chiar din primele zile ale anului, vedetele și-au exprimat intenția de a adopta dieta Nupo și și-au împărtășit entuziasmul cu urmăritorii pe conturile de social media, potrivit OkMagazine.ro.

„Eu am început anul în forță! Alături de mișcare, am găsit și dieta care mi se potrivește cel mai bine, dieta Nupo. Și fetelor, vă pot spune cu certitudine că este cea mai ”dulce” dietă pe care am încercat-o eu până acum! Dar dulce bun, nu dulce rău!”, a declarat artista Ellie White într-o postare pe conturile de socializare.

Încă de acum doi ani, dieta de slăbit Nupo a devenit alegerea preferată a vedetelor din România.

Un număr impresionant de vedete au reușit să slăbească și să se mențină până acum cu dieta Nupo.

Citește și Dietă de opt ore, cea mai scurtă cură de slăbire din lume. Cum să slăbeşti rapid patru kilograme

Printre acestea se numără: Alexandra Ungureanu, Paula Chirila, Cristina Cioran, Mirela Vaida, Dana Savuica, Julia Chelaru, Celia, Ela Crăciun, Ana Maria Pirvulescu, Daniel Buzdugan, Carmen Tănase, Roxana Blenche, Ioana Maria Moldovan, Ozana Barabancea și mulți alții.