Ce aliment te ajută să slăbești repede și fără mari eforturi. Mihaela Bilic: „Fără riscuri pentru siluetă. Hrănitor, nu îngrașă și intensifică arderile!”

Mihaela Bilic spune că există un aliment-minune care funcționează în orice dietă, fără mare efort și restricții alimentare.

22 sept. 2023, 08:43
Ce aliment te ajută să slăbești repede și fără mari eforturi. Mihaela Bilic: „Fără riscuri pentru siluetă. Hrănitor, nu îngrașă și intensifică arderile!”
Mihaela Bilic, despre pauzele dintre mese

E vorba de un fruct de mare foarte cunoscut și consumat de majoritatea oamenilor. Are puține calorii, mai deloc grăsimi și multe proteine.

Citește și Secretul bunicilor din Vrancea pentru un must perfect! Trucul care te va ajuta să oprești licoarea magică din fermentare

“Cum să slăbim fericiți dacă nu ne plac nici sportul, nici legumele?”

Nu este întrebarea mea, ci titlul unei cărți scrise de un medic nutriționist francez. Iar răspunsul sunt creveții, cea mai ușoară și rapidă metodă de a include produsele marine în dietă.

Beneficiile nutriționale fac din creveți un super-aliment, un concentrat de proteine și minerale cu putere sațiogenă maximă și fără riscuri pentru siluetă. Cu alte cuvinte creveții sunt hrănitori, dar nu îngrașă, hiperproteici și hipocalorici în același timp! Pentru numai 85cal/100g, avem 20 g proteine de cea mai înaltă calitate, grăsimi sub 1 g și nicio urmă de carbohidrați. Plus iod care reglează funcționarea tiroidei și intensifică arderile!”, a sris Mihaela Bilic pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Ce beneficii au creveții. Mihaela Bilic: „Are un impact pozitiv asupra nivelului de colesterol”

Creveții au o mulțime de beneficii. Nu e vorba doar despre nivelul kilogramelor în plus, ci și multe avantaje legate de colesterol, astfel încât persoanele care știu că au astfel de probleme de sănătate, ar trebui neapărat să-i includă cât mai des în dieta lor.

„Mai mult decât atât, combinația miraculoasă de nutrienți din creveți are efect pozitiv asupra profilului lipidic. S-a arătat că o dietă bogată în colesterol (600 mg provenite din 300 g creveți/ zi) produce o creștere a fracției de LDL colesterol cu 7%, dar și o creștere a HDL colesterol cu 12%! În concluzie dieta cu creveți are un impact pozitiv asupra nivelului de colesterol și scade cu 13% și nivelul de trigliceride din sânge”, a mai adăugat ea.

Citește și În ce se învelesc borcanele cu murături pentru a rezista mai bine iarna. Trucul pe care orice gospodină trebuie să îl știe