DIETA PERFECTĂ. Arzi calorii stând pe canapea şi privind la televizor. Ce trebuie să faci

Dieta. Dacă majoritatea regimurilor de slăbit recomandă un anumit tip de alimentație și activitate fizică, există o veste bună și pentru cei cărora le place să-și petreacă timpul pe canapea, în fața televizorului.

05 nov. 2018, 08:03
DIETA PERFECTĂ. Arzi calorii stând pe canapea şi privind la televizor. Ce trebuie să faci

Cercetătorii de la Universitatea Wesminster au determinat în cadrul unui studiu că filmele horror ard caloriile aproape la fel de bine ca exercițiul fizic moderat, scrie antena3.ro.

Citeşte şi Dieta americană, secretul unui trup tras ca prin inel! Ce trebuie să mănânci ca să dai jos CINCI KILOGRAM în PATRU ZILE

Cercetătorii de la Universitatea Wesminster au determinat în cadrul unui studiu că filmele horror ard caloriile aproape la fel de bine ca exercițiul fizic moderat. 

Momentele cele mai tensionate sunt și cele mai bune din acest punct de vedere, căci ritmul cardiac accelerat duce la mai multe calorii arse.

Profesorul Richard Mackenzie, specialist în metabolismul celulelor, a explicat că odată cu creșterea ritmului cardiac și al nivelului de adrenalină din corp se produc momente de stres intens, care cresc metabolismul bazal, ard mai multe calorii și scad apetitul.

Dintre filmele testate, cel mai intens a fost „The Shining”, una dintre capodoperele genului.