Dieta periculoasă la care apelează Larisa Iordache! Cum reușește să scape de kilogramele în plus: „În loc de o gură de mâncare, beau o gură de apă”

Larisa Iordache s-a lăsat de sportul profesionist, însă asta nu înseamnă că nu mai are grijă de silueta ei. Totuși, tipul de dietă la care apelează nu este tocmai cel mai sănătos.

02 apr. 2024, 11:58

Larisa Iordache, cea mai de succes gimnastă a României în competițiile continentale, s-a retras din gimnastică în 2017, dar a revenit impresionant după o absență de 3 ani. Ulterior, în 2021, s-a retras din activitatea competițională pentru a doua oară și în prezent activează ca antrenoare la clubul sportiv Dinamo. În 2010, a participat la Campionatul European pentru junioare desfășurat în Birmingham, Marea Britanie, unde a câștigat aurul la sol, argintul la bârnă, bronzul la individual compus și a contribuit la medalia de argint a echipei României.

Citește și: Ema Karter se retrage temporar din industria filmelor pentru adulţi. Vedeta a suferit o operaţie BBL: „Am zis să fac şi eu că n-a murit nimeni”

După o carieră de 10 ani, în care a acumulat un total de 16 medalii la campionatele europene, în decembrie 2020 a devenit cea mai de succes gimnastă din România în competițiile continentale.

Chiar dacă nu mai practică sportul de performanță, Larisa Iordache își menține silueta prin intermediul unui regim alimentar pe care l-a dezvăluit într-o emisiune moderată de Denise Rifai.

„Acum nu mai fac foamea, pentru că erau anumite momente în gimnastică, când realizasem deja că kilogramele în plus nu ajută. Încercam să nu mănânc seara, cu toate că era foarte greu. Acum am început să îmi cunosc foarte bine corpul și ofer corpului meu absolut tot ce are nevoie și cere, dar în momentul în care vreau să mai dau câteva sute de grame jos, schimb cu apa plată. În loc de o gură de mâncare, beau o gură de apă. Nu zic că este bine, dar cred că deciziile astea le luăm noi pentru corpul nostru. La mine așa funcționează, cu apă, e sănătoasă.”, a precizat Larisa Iordache, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Larisa Iordache a fost una dintre cele mai talentate și iubite gimnaste ale României. Totuși, aceasta a renunțat într-un moment extrem de important pentru ea, chiar înainte de Olimpiada de la Tokyo.

„Înainte cu o lună de la Olimpiadă, mi-am pierdut mama și cumva prin câte am trecut am zis că îmi doresc să concurez, dar durerea a fost foarte mare și nu am putut. A fost un moment în care a trebuit să aleg: eu sau gimnastica. Am înțeles de la mama, chiar și la ultima suflare a ei, că sănătatea este cea mai importantă. Îmi doresc să merg cu corpul meu pe stradă, să alerg foarte bine, să arăt ca un om normal. Vorbeam cu mine și mi-am zis că am făcut suficient de multe cu acest vis pe care îmi doresc să mi-l îndeplinesc, dar e bine să fii bine tu cu tine. Într-adevăr, presiunile veneau din mai multe părți, dar fiind un sportiv de performanță, ajungi la un moment dat când doar tu decizi pentru tine. Mi-am respectat decizia de a mă retrage. Cred că cumva nici nu am fost pregătită emoțional de succesul pe care urma să îl am în urma unei medalii olimpice individuale.”, a declarat Larisa Iordache, la WOWnews.

Citește și: Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi pe „Insula de 1 milion”. Saxofonistul își visează foarte des soția: „O văd supărată, vreau acasă”