Dieta Scarsdale de doar 14 zile

Dieta Scarsdale a fost creată de Herman Tarnower, fondator al "Scarsdale Medical Center". Tarnower a analizat cu atenţie multe tipuri de diete şi a notat efectele pozitive şi efectele negative şi a reuşit să obţină după o lungă perioadă dieta Scarsdale de 14 zile.

22 iun. 2013, 08:59
Dieta Scarsdale de doar 14 zile

Principalul avantaj al dietei este faptul ca organismul va adopta un alt stil de alimentatie care il va ajuta sa elimine surplusul de kilograme fara a-l pune in pericol, iar acest fapt va duce la o schimbare a metabolismului ceea ce inseamna ca va veti mentine silueta ulterior mult mai mult timp si mai usor.

Micul dejun pentru fiecare zi a saptamanii:

o felie de paine integrala, simpla, fara unt sau margarina;
o jumatate de grapefruit sau ananas ori mango sau pepene galben.
o cafea sau orice tip de ceai, neindulcit si fara lapte sau frisca

Luni. La pranz: orice combinatie de felii de carne rece de curcan, porc sau pui; rosii fierte sau inabusite si cafea, ceai sau apa

La cina: fructe de mare sau orice tip de peste (exclus peste gras); grapefruit; salata de legume si verdeturi; si ceai, apa sau cafea fara zahar, frisca sau lapte.

Marti. La pranz: salata de fructe iar combinatia este la alegerea dumneavoastra si cafea sau ceai, fara zahar, frisca sau lapte.

La cina:  o felie de carne slaba facuta la gratar; salata obtinuta din telina, varza de Bruxelles, castraveti, masline, salata verde si rosii si ceai, apa sau cafea, fara zahar, frisca sau lapte.

Miercuri. La pranz: salata de peste, de preferat somon sau ton, cu ulei si masline; la alegere, grapefruit sau pepene galben. Trebuie sa fie de marimi medii spre mici. Ceai, apa sau cafea, fara zahar, frisca sau lapte.

La cina:  se poate opta intre peste sau fructe de mare, friptura de miel fara grasime sau carne de pui ori curcan; salata de rosii cu salata verde, telina si castraveti si  ceai, apa sau cafea fara zahar, frisca si lapte.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi O NOUĂ CURĂ DE SLĂBIRE are deja numeroşi adepţi. Rezultatele sunt spectaculoase