Dieta Survivor | Ce se întâmplă, de fapt, dacă mănânci orez și cocos în fiecare zi

Dacă vrei să urmezi Dieta Survivor, în primul rând trebuie să te asiguri că vei consuma între 1200 și 1500 calorii în fiecare zi.

21 ian. 2024, 08:28
Dieta Survivor | Ce se întâmplă, de fapt, dacă mănânci orez și cocos în fiecare zi

Survivor România 2024 a început deja, iar cu această ocazie, vă prezentăm „Dieta Survivor”, o dietă care te scapă rapid de kilogramele nedorite. După cum știi deja, pe parcursul show-ului care a captat atenția telespectatorilor din toată țara, concurenții sunt supuși unor condiții extrem de grele, indiferent că vorbim de hrană, adăpost sau produse de igienă. Întotdeauna trebuie să găsească soluții pentru a se adapta cerințelor formatului.

Pe parcursul emisiunii, mulți dintre concurenți pierd în greutate, iar asta pentru că sunt supuși efortului fizic intens, dar și pentru că sunt în deficit caloric din cauza faptului că nu se hrănesc normal. De cele mai multe ori, aceștia consumă două alimente de bază: nuca de cocos și orezul care, bineînțeles, nu acoperă caloriile pe care trebuie să le consume un adult.

Ca organismul tău să aibă parte de toți nutrienții necesari, dieta poate fi adaptată și transformată într-o variantă mult mai sănătoasă. Sunt câțiva pași pe care trebuie să-i urmezi în acest sens. Așadar, dacă vrei să urmezi Dieta Survivor, în primul rând trebuie să… Continuarea, AICI: Dieta Survivor sau ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci doar orez și nucă de cocos.