Dieta ţinută de Otilia Bilionera de la Survivor 2022: „Am devenit foarte obsedată de felul în care arăt”

Dieta ţinută de Otilia Bilionera. Acum se află în Republica Dominicană, la emisiunea Survivor România, şi nu poate să îşi urmeze stilul de viaţă cu care era obişnuită acasă. Înainte să plece în competiţie, vedeta spunea că vrea să poarte protecție solară zilnic.

06 feb. 2022, 13:29
Dieta ţinută de Otilia Bilionera de la Survivor 2022: „Am devenit foarte obsedată de felul în care arăt”
Dieta ţinută de Otilia Bilionera

Dieta ţinută de Otilia Bilionera. Vedeta are o siluetă de invidiat şi a vorbit despre modul în care reușește să se mențină în formă. Se pare că diva este foarte atentă la alimentația sa și are chiar și o dietă pe care o urmează.

Citeşte şi: Otilia Bilionera, probleme la Survivor România 2022. Medicii i-au interzis să intre la prima probă

Dieta ţinută de Otilia Bilionera

Am devenit foarte obsedată de felul în care arăt, am foarte multă grijă. Începând cu sportul, cu dieta, cu mâncarea, tot. Dimineața mănând doar anumite fructe, anumite alimente care mă ajută să arăt bine, iau anumite suplimente, vitamine. Folosesc un ritual de îngrijire dimineața, altul seara. Am treabă multă (râde, n.red.).

Mereu sunt foarte deschisă la ten, sunt foarte albă. Mă întreabă lumea de ce nu merg măcar la solar. Le zic să meargă ei, bronzați-vă voi, dar eu nu vreau să fac riduri.

Soarele este cel mai mare dușman al pielii. Eu și iarna mă dau cu cremă de protecție solară cu factor 50, chiar și în casă. Nu vreau să fac riduri‘”, a spus Otilia pentru Fanatik.ro.

Otilia Bilionera nu îşi revine după moartea bunicilor

Otilia Bilionera nu îşi revine după moartea bunicilor, care s-au stins din viaţă în luna septembrie a acestui an, la nouă zile distanţă. Mai întâi s-a prăpădit bunicul ei, de bătrâneţe, iar la mai bine de o săptămână a murit şi bunica ei.

Bunicii mei au murit în septembrie anul acesta, la o diferență de 9 zile unul de celălalt. Întâi bunicul, apoi bunica. A fost devastator pentru că m-au crescut și erau ca și niște părinți pentru mine.

Bunicul nu se știe, cred ca a avut o ocluzie intestinală, l-am dus la spital, a stat internat o săptămână, iar după o săptămână l-am adus acasă și la trei zile a și murit. Bătrânețea, avea 88 de ani. Nu i-am făcut autopsia.

La nouă zile a murit și bunica. Ea suferea de Alzheimer. Și-au dorit toată viața să nu trăiască unul fără celălalt, bunica nu a realizat că bunicul a murit. Mai ales modul cum a murit bunica, de Covid. Nici nu am putut să o vedem. Au sigilat-o și mi-a părut rău!

Încă îi mai visez. Am fost apropiată, am des vise cu ei. I-am visat săptămâna trecută pe amândoi. Nu mi-e frică, vorbesc și sunt fericită, uneori îmi cere câte o cană de cafea bunica. Îmi cere chestii și eu zic: bunica, e pandemie! A dat mama, a făcut o pomană pentru ea pentru mai multă lume”, a povestit Otilia Bilionera.