Survivor România 2022. Andreea Tonciu şi Otilia, atacate de echipă: „Zici că sunt vrăjitoare, îmi vine să-mi fac cruce”

Survivor România 2022. Andreea Tonciu şi Otilia sunt atacate de echipă, pe motiv că sunt răutăcioase. Tensiunile s-au simţit în echipa Faimoşilor încă din prima zi de când au păşit în Republica Dominicană.

25 ian. 2022, 22:09
Survivor România 2022. Andreea Tonciu şi Otilia, atacate de echipă: „Zici că sunt vrăjitoare, îmi vine să-mi fac cruce”
Andreea Tonciu şi Otilia, atacate de echipă

Survivor România 2022. Andreea Tonciu este o concurentă controversată, ceea ce nu este o surpriză pentru nimeni. Vedeta nu are reţineri în a-şi exprima părerea fără menajamente.

Citeşte şi: SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Ce se află, de fapt, în spatele sărutului dintre Faimoasele Elena Chiriac şi Otilia Bilionera

Survivor România 2022. Andreea Tonciu, atacată de Emil Rengle

Într-o discuție cu Elena Chiriac, Emil Rengle și-a spus părerea despre Andreea Tonciu și Otilia Bilionera.

În momentul de față, Andreea și Otilia sunt așa, ca niște „Vrăjigemene”. Și când râd de noi zici că sunt vrăjitoare. Îmi vine să-mi fac cruce când le aud„, a spus Emil Rengle, iar Elena l-a aprobat în timp ce se amuza.

Spre deosebire de echipa Războinicilor, care pare mult mai unită, în echipa Faimoșilor apar mereu discuții.

Un subiect banal a dus la o discuție destul de serioasă între Radu Itu și Cătălin Zmărăndescu, iar cel din urmă a încheiat conflictul destul de dur: „Vorbești neîntrebat și te bagi în seamă aiurea„.

Deși echipa lor pare mult mai unită, Războinicii au și ei probleme, care au fost dezvăluite de Ana Dobrovie.

Vibe-ul la noi în echipă, din punctul meu de vedere, nu este unul cum spun colegii mei„, spune aceasta. La rândul lor, ceilalți cred că Ana trage echipa în jos, fiind individualistă: „Pentru mine personal, Ana este singura care îmi dă o energie foarte nașpa. Are niște ieșiri. Ar trebui să ne mulțumească pentru cât de departe merge„, spune Ionuț Popa.

Roxana Ciuhulescu, eliminată din motive medicale

Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat în cadrul consiliului de nominalizare. Prezentatorul a anunțat că Roxana Ciuhulescu este eliminată din competiție pe considerente medicale.

Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor.

Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel.


loading...
Partenerii noștri