Dieta VIP. Mănâncă în funcţie de forma corpului tău

Nu toți suntem la fel, iar corpul nostru tinde să depozite acea nesuferită grăsime în locuri diferite. În unele cazuri, victime îi cad pulpele, în altele, abdomenul sau posteriorul. Identifică, așadar, ce formă are corpul tău și începe să mănânci într-un mod potrivit pentru aceasta. Kilogramele vor dispărea cât se poate de natural. Sau cât ai zice măr, pară...

RomaniaTV.net
29 mart. 2016, 08:31
Dieta VIP. Mănâncă în funcţie de forma corpului tău

Măr

Cei care au acest tip de corp au tendința să acumuleze grăsime în special în zona abdomenului, în timp ce picioarele și brațele se mențin, în general, suple. Vestea bună este că acele kilograme în plus care se așază, în mod inestetic, chiar pe talie, pot fi eliminate mai ușor decât dacă s-ar depune în alte părți.

Obiceiuri nesănătoase în dietă: Dependență de gustări care îngrașă, în special dimineața și după masa de prânz.

Citeşte şi  Dieta care accelerează metabolismul

Cheia slăbirii: Insulina. Sau, mai exact, echilibrarea nivelului de zahăr din sânge.

Ce să mănânci: Proteine sănătoase, conținute de carnea de pui, carnea slabă de vită și de porc, pește, alimentele bogate în grăsimi sănătoase, cum ar fi ouăle, avocado, nucile și semințele, unt de arahide, uleiul de cocos și de măsline, brânzeturile bogate în acizi grași. Nu uita nici de legume precum spanac, kale sau lăptuci.

Ce să elimini: Cafeaua sau băuturile pe bază de cofeină, care contribuie la creșterea nivelului de insulină din organism, carbohidrații rafinați, batoanele energetice sau iauturile cu fructe.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui material pentru a vedea care este cea mai bună dietă în cazul tău!