DIGI, anunţul momentului: oferă GRATUIT telefoane smart. Ce trebuie să faci ca să primeşti şi tu unu

DIGI vine cu noi surprize pentru clienţii săi. A fost lansată o ofertă de nerefuzat, iar toţi românii pot beneficia de ea. Dacă vrei să-ţi schimbi telefonul, acum e momentul potrivit. Digi îţi dă gratuit un smartphone nou-nouţ.

16 mart. 2022, 15:40
DIGI, anunţul momentului: oferă GRATUIT telefoane smart. Ce trebuie să faci ca să primeşti şi tu unu

Digi, anunţul momentului. Toţi românii trebuie să afle cum pot primi un smartphone gratuit. Digi vine cu oferte de nerefuzat. Este timpul să profiţi şi tu de ele.

DIGI, anunţul momentului. Oferă GRATUIT telefoane smart

DIGI anunţă că atât noii clienţi, cât şi cei vechi pot beneficia de o super-ofertă. Aceştia îşi pot schimba telefonul vechi cu unul nou fără să plătească ceva. Practic, dacă îţi faci un nou abonament la digi, primeşti gratis şi un smartphone.

Citeşte şi Anunțul extraordinar făcut de Digi. Sunt vizaţi toți abonații TV și de internet din România

Cei care îşi portează numărul la reţeaua DIGI vor beneficia de conexiune instantă a apelului, mesaje, dar și apeluri nelimitate în rețea și evident, costuri accesibile pentru Roaming, deci nu vei avea de ce să îți faci griji dacă călătorești.

”Vino cu numărul tău de mobil în rețeaua Digi RCS RDS și te bucuri de net nelimitat 3G, 4G și 5G, costuri accesibile în Roaming, minute și mesaje nelimitate în rețeaua Digi, conexiune instantanee a apelului, calitate HD a sunetului, voce și date mobile simultan.

Cu tehnologia 4G, vei descoperi o altă performanță a internetului tău și o calitate superioară a apelurilor plus 80 GB de trafic de net în rețeaua mobilă 5G la toate abonamentele. Ai viteză maximă cu trafic suficient! Cost mai mic, servicii bune, același număr și ești la DIGI. Portarea o poți face online, cap coadă”, anunță reprezentanţii DIGI.

Citeşte şi Digi, lovitură de proporţii pe piaţa din România. Ce se întâmplă cu facturile de cablu și internet: sunt vizaţi toţi clienţii